کد خبر 197632
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۲

محققان دریافتند که گیلاس می‌تواند خطر ابتلا به حملات نقرس را کاهش دهد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، بر اساس مطالعات انجام شده، مشخص شد در بیماران مبتلا به نقرس که میوه گیلاس را مصرف می‌کنند خطر ابتلا به حملات نقرس در مقایسه با کسانی که این میوه را مصرف نمی‌کنند، ۳۵ درصد کاهش می‌یابد.

نقرس، موجب تبلور اسید اوریک در مفاصل و باعث درد و تورم می‌شود.

در حالی‌که برای درمان نقرس، داروهای زیادی موجود است اما محققان برای جلوگیری از حملات این بیماری خوردن گیلاس را توصیه می‌کنند.

در این مطالعه، دکتر یوکینگ ژانگ، استاد پزشکی و بهداشت عمومی در دانشگاه بوستون و همکارانش بر روی ۶۳۳ فرد مبتلا به نقرس در مدت یک سال بررسی‌هایی انجام دادند و به نتایجی دست یافتند.

در این مطالعه از شرکت‌کنندگان در مورد تاریخ شروع نقرس، علائم، داروها و مصرف گیلاس قبل از حمله سوالاتی پرسیده شد.

دکتر ژانگ اظهار کرد: یافته‌ها نشان می‌دهد مصرف گیلاس یا عصاره گیلاس خطر ابتلا به حمله نقرس را کاهش می‌دهد.

نتایج این مطالعه در مجله (American College of Rheumatology (ACR منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس