کد خبر 197244
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۱

«من و کتاب» گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون کتاب و کتاب‌خوانی، در انتشارات سوره مهر به چاپ سی‌و سوم می‌رسد.

گروه فرهنگی مشرق- «من و کتاب» در شش فصل اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی، من و کتاب، نقد وضع موجود، چه باید کرد، دست نوشته‌ها و دست‌خط به بیان دیدگاه‌های حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای پیرامون مبحث کتاب پرداخته است. در صفحه نخست کتاب به نقل از رهبر معظم انقلاب آمده است: من هر زمان که به یاد کتاب و وضع کتاب در جامعه خودمان می افتم، قلبا غمگین و متاسف می شوم. این به خاطر آن است که در کشور ما به هر دلیلی که شما نگاه کنید، باید کتاب اقلا ده برابر این میزان، رواج و توسعه و حضور داشته باشد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:
«مقام معظم رهبری در مصاحبه‌ای پس از بازدید از سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اردیبهشت 1369 گفتند: «کتابخوانى را باید جزو عادات خودمان قرار دهیم. به فرزندانمان هم از کودکى عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتى مى‌خواهند بخوابند، کتاب بخوانند. یا وقتى ایام فراغتى هست، روز جمعه‌اى هست که تفریح مى‌کنند، حتماً بخشى از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند. در تابستان‌ها که نوجوانان و جوانان محصّل، تعطیل‌اند حتماً کتاب بخوانند. کتاب‌هایى را معیّن کنند، بخوانند و تمام کنند. افرادى که کار روزانه دارند مثلاً کارمند ادارى، کارگر، کاسب و یا کشاورز هستند وقتى به خانه مى‌آیند، بخشى از زمان را گرچه نیم‌ساعت براى کتاب خواندن بگذارند.

چقدر کتاب‌ها را در همین نیم‌ساعت‌ها مى‌شود خواند! بنده دوره‌هاى بیست جلدى و بیست و چند جلدى کتاب را در همین فاصله‌هاى 10 دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعته خوانده‌ام. پشت این کتاب‌ها را هم یادداشت مى‌کنم که معلوم باشد. شاید صدها جلد کتاب را همین‌طور در این فاصله‌هاى کوتاه ده دقیقه‌اى خوانده‌ام. بسیارى از افراد را هم مى‌شناسم که این گونه‌اند.»»
«من و کتاب»در قطع رقعی و درشمارگان 5000 نسخه در 128 صفحه به زودی منتشر می شود.
 
همچنین رمان اجتماعی و خانوادگی «کوچه اقاقیا» که به قلم راضیه تجار به رشته تحریر درآمده٬ توسط این ناشر در قطع جیبی منتشر می شود. به گزارش پایگاه خبری سوره مهر٬ کتاب «کوچه اقاقیا» براساس روایت سوم شخص عینی و به صورت رمان با مضمون خانوادگی و اجتماعی نوشته شده که به سالهای ۱۳۲۰ به بعد بر می گردد و قابلیت خلق یک اثر تصویری را دارد.

تجار در «کوچه اقاقیا» فضایی خلق کرده است تا فضای گذشته برای خواننده به تصویر آمده٬فضای سیاه و سفید رمان برای خواننده قابل درک باشد.

رمان «کوچه اقاقیا» داستان زنانی از طبقات مختلف جامعه را بازگو می‌کند که با مشکلات و تیره روزی‌های زندگی و همچنین نامهربانی‌های مردان اجتماع خود دست و پنجه نرم می‌کنند.
بیشتر شخصیت‌های اصلی داستان‌های او همچون «کوچه اقاقیا» زنان‌اند و نشان می‌دهند که نویسنده از دردهای زنان آگاه است؛ زنانی که گرفتار مشکلات خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی هستند.

داستان از جایی آغاز می‌شود که میرزا ابوتراب با «ماه‌ منظر» دختر جوانی ازدواج می‌کند در حالی که دخترش دلنواز از این وصلت راضی نیست چرا که مادرش در هنگام به‌دنیا آمدن او دچار جنون شده و مدتی است که در زیرزمین خانه به زنجیر کشیده شده است. با آمدن زن جوان خانم جان مادر میرزا دستور می‌دهد که مادر و دختر را به خانة دایی دلنواز ببرند. آن دو قصد فرار از آنجا را داشتند ولی نقشه فرارشان نافرجام می‌ماند و...

راضیه تجار فیلمنامه «کوچه اقاقیا» را ـ براساس کتابی به همین نام به قلم خودش ـ در مرکز سیما فیلم به نگارش در آورده است. رمان «کوچه اقاقیا» تولید کارگاه قصه و رمان مرکز افرینش های ادبی حوزه هنری است که در قطع رقعی و در شمارگان ۲۵۰۰ نسخه به چاپ هفتم می‌رسد.

منبع: خبرآنلاین
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس