ديدارهاي ائتلاف 3 نفره با مهدوي کني، يزدي، جنتي و مصباح يزدي، چهره های آشنا! مسبب اخلال در سخنرانی لاریجانی، رنج‌نامه روزنامه اصلاح‌طلب از یک جامعه بحران‌زده!، از جمله مطالب مهمی هستند که روزنامه‌های امروز کشور به آنها توجه ویژه‌تری نشان داده‌اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.


حلقه انحرافي براي «مرد بحران» كم خدمت كرده است؟!
يك روزنامه وابسته به حلقه انحرافي ادعا كرد دعوا بر سر نيامدن مردمي نژادي ديگر است.
به گزارش کیهان، اين روزنامه مي نويسد: طرح برخي بحث ها و موضوع ها از سوي محافل سياسي و فكري خاص طي دو سال گذشته، نشان مي دهد برخي دانسته يا نادانسته درصدد هستند با ايجاد تغييراتي در مدل و هندسه جمهوري اسلامي كه حضرت روح الله معمار كبير انقلاب آن را پايه گذاري كرده، روح حاكم بر نظام «امام و امت» را با نوعي از استحاله و تغييرات محتوايي رو به رو كنند.

روزنامه مذكور با اشاره به برخي دعاوي انتخاباتي نظير دولت وحدت ملي، دولت ائتلاف ملي، دولت فراجناحي و... مي نويسد: هدف در ذيل طرح اين گونه بحث ها، كم رنگ كردن نقش مردم در انتخاب بالاترين مقام اجرايي كشور و جلوگيري از بر سر كار آمدن فردي از جنس مردم و با مطالبات مردمي است. به زعم برخي سياسيون، از اين پس فردي كه رعيت زاده است و در برابر ارباب زادگان و بزرگ زادگان مي ايستد، نبايد رئيس جمهور ايران شود. نكته جالب توجه در اين بين، اين كه مي توان مبدع بسياري از اين مدل ها را شخصي دانست كه به واسطه «مرد بحران» دانستن خود، دائما در حال طراحي مدل هايي براي خروج از بحران هاي فرضي است.
در همين حال جاي سوال است كه چرا همين روزنامه وابسته به حلقه انحرافي در همسويي با فتنه گران، از زبان مرد بحران-ساز- آنان به القاي تقلب پرداخت و شعار دروغين انتخابات آزاد را آن هم در صفحات اول خود (قبل از هشدار رهبر معظم انقلاب) برجسته كرد. آيا اين هم معناي تازه مردمي نژاد بودن است؟ يا مثلا دامن زدن به تنش و تعارض ميان نهادهاي قانوني و دور زدن رهنمودهاي امام و رهبري، به معناي وفاداري به «هندسه جمهوري اسلامي كه حضرت روح الله معمار كبير انقلاب آن را پايه گذاري كرد» است؟

تفاوت احمدی نژاد با خاتمی و هاشمی به روایت روزنامه دولت
روزنامه ایران امروز در گزارشی تحت عنوان "ابعاد پروژه تغییر در هندسه نظام امام و امت" نوشت: پژواک نظرات سیاسیون تهران نشین از برخی بزرگان و محترمان جای تامل ویژه دارد. عبدالرضا داوری معتقد است: برای اینکه بتوانیم همگرایی پیدا و پنهان برخی افراد با ایده های هاشمی رفسنجانی را بهتر درک کنیم باید به ساختار منابع قدرت در جمهوری اسلامی بیشتر توجه کنیم.

در ادامه این مطلب که در روزنامه دولتی ایران به چاپ رسیده است، آمده است که : تفاوت استراتژیک احمدی نژاد با آن 16 سال (خاتمی و هاشمی) در این بود که وی تمام ظرفیت های خود را برای پیاده سازی منویات رهبری قرار داده است و بین امام و امت نقش حائل و جداکننده ای ایفا نکرد و بخش عمده ای از عناد علیه دولت به این بخش بر می گردد.

رنج‌نامه روزنامه اصلاح‌طلب از یک جامعه بحران‌زده!
روزنامه مردم سالاری در متی به سبک رنجنامه به توصیف وضعیت بحران زده یک جامعه پرداخت و نوشت: چندي است که روزها سخت و ديرگذر شده‌اند. بسياري از دردهاي روزافزون اقتصادي مي‌نالند و در مقابل معدودي نيز دم را غنيمت شمرده و به فرصت‌طلبي خود مي‌‌بالند. بي‌شک اين روزها با همه تلخي‌ها و سختي‌ها خواهند گذشت و دگرباره «بر بام اين سراي اميد، سپيده خواهد دميد». اما اين روزها- به تمامي- در تاريخ اين مرز و بوم ماندگار خواهند شد. آنان که شرايط سخت مردم را درک کرده، تدبير به کار مي‌بندند و شب‌ها را به روز مي‌دوزند تا از آلام مردم بکاهند، سرفرازان اين تاريخ خواهند بود.

علت نامه های عسگراولادی به اصلاح طلبان
منتجب نیا طی یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: هدف آقاي عسگراولادي از نوشتن نامه به اصلاح‌طلبان در اين شرايط و روزهاي حساس و در آستانه انتخابات چندان روشن نيست. اما مي‌توان به چند احتمال به اختصار در اين يادداشت اشاره كرد. احتمال اول اينكه ممكن است او از سر خيرخواهي و نصيحت‌ به اصلاح‌طلبان اين نامه را نوشته باشد تا اصلاح‌طلبان واكنش نشان دهند و جلوي بهانه‌جويي مغرضان و كساني كه به هر بهانه‌يي براي حذف رقيب متوسل مي‌شوند را بگيرند. احتمال دوم هم اينكه ممكن است به دليل اظهارات اخيرشان تحت فشار برخي افراد و گروه‌ها هستند و از اين جهت، خواستند اين فشارها را كم كنند.

 بنده از آقاي عسگراولادي و همكاران‌شان تقاضا مي‌كنم كه به مسائل واقع‌بينانه نگاه كنند. اين‌طور ببينند كه آيا اصلاح‌طلبان از امريكا آمده‌اند يا جناحي درون نظامند؟ بسياري از مردم از شرايط موجود ناراضي هستند و درخواست اصلاح وضعيت را دارند. حتي بسياري از اصولگراها نيز الان انتقاد دارند يعني واقعيتي در كشور به عنوان ضعف مديريتي وجود دارد و ما بايد به دنبال اصلاح اين موارد باشيم و با اين حرف‌ها بهانه به دست دشمن ندهيم.


اتمام حجت وزير صنعت با خودروسازان براي افزايش توليد
وزير صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد اتمام حجت با مديران عامل دو خودروسازي بزرگ كشور انجام شده و آنها موظف هستند انواع برندها و مدل‌هاي موردنياز مردم را به فراواني توليد كنند تا بازار دچار التهاب نشود.
به گزارش روزنامه "جوان"، روز گذشته در حاشيه نشست ارتباط صنعت و دانشگاه ، فرصتي فراهم شد تا خبرنگاران سؤالات خودرويي خود را از وزير صنعت و تجارت بپرسند. البته مهدي غضنفري از ارائه توضيح شفاف در خصوص شيوه جديد قيمت‌گذاري خودرو و اجحاف به خريداران خودداري و نسبت به تخلف خودروسازان از مصوبه اخير نيز سكوت كرد!
وي در واكنش به سؤالي مبني بر اينكه همزمان با بازار داغ شب عيد و عرضه كم خودرو، آيا قيمت‌گذاري جديد خودروها را عاملي براي افزايش قيمت در بازار آزاد نمي‌دانيد، با طعنه به خبرنگاران كه «اين گفت‌وگو را به جلسه محاكمه تبديل كرده‌ايد»، گفت: خودروسازان موظف به تنظيم بازار هستند و با توجه به اينكه در حال حاضر مهم‌ترين مشكل كمبود عرضه خودرو است، اين اتمام حجت با مديران عامل ايران‌خودرو و سايپا براي افزايش توليد صورت گرفته است. غضنفري تأكيد كرد: خودروسازان از كمبود نقدينگي يا عدم دريافت تسهيلات بانكي به عنوان مشكل ياد مي‌كنند كه ما سعي كرديم تمام مصوبات لازم را براي رفع مشكلات آنها دريافت كنيم، بنابراين انتظار مي‌رود هيئت مديره و مديران اين دو شركت مجدانه وارد شوند و اجازه ندهند با عرضه ناكافي دوباره بازار دچار التهاب شود.

چهره های آشنا! مسبب اخلال در سخنرانی لاریجانی
روزنامه "تهران امروز" در خبری به موضوع اخلال در سخنرانی لاریجانی اشاره کرد و نوشت: عكسي را از غائله برپا شده 22 بهمن، درسخنراني لاريجاني در قم انتشار داد، كه در آن، چهره آشنايي از نزديكان به حلقه دولت كه پيش از اين در منصب كارگرداني مستند «ظهور نزديك است» شناخته مي‌شد، حضور داشته است.اين در حالي است كه طبق خبر خبرگزاري‌ها، بعد از آشوب در سخنراني لاريجاني،آشوبگران با در دست گرفتن پوسترهاي احمدي‌نژاد به شادماني پرداخته‌اند و شعار زنده باد بهار سر داده‌اند.

کواکبیان: دولت احمدي نژاد در تحول اداري موفق نبود
اعضاي شوراي مرکزي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران جلسه‌اي را با مصطفي کواکبيان، دبير کل حزب مردم سالاري، برگزار کردند،اين تشکل بنا دارد که با ديگر کانديداهاي احتمالي نيز ديدار و گفتگو داشته باشد.

به گزارش روزنامه مردم سالاری، در ابتداي اين جلسه، عبدي دبير انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران به تبيين اهداف و برنامه‌هاي اين تشکل در رابطه با انتخابات رياست جمهوري، گفت: اين تشکل معيارهاي رئيس جمهوري آينده را مشخص کرده است. عبدي گفت: دين مداري، ولايت مداري، استکبار ستيزي، عزت مداري، مقاومت گزيني، جوان گرايي، تخصص گرايي و وحدت گرايي از ملاک‌هايي است که اين تشکل به عنوان معيار و ملاک رئيس جمهور آينده در نظر گرفته است.

در ادامه برنامه نيز مصطفي کواکبيان به موضوع انتخابات رياست جمهوري و اهميت حضور گسترده مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: اصلا ميل به کانديداتوري در رياست جمهوري نداشتم ولي در جلسه‌اي که با اعضاي شوراي مرکزي حزب مردم سالاري داشتم، تاکيد بر اين بود که بنده به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوري از طرف اين حزب معرفي شوم. دبير کل حزب مردم سالاري، اعلام نامزدي در انتخابات را يک تکليف الهي و شرعي دانست و افزود: اعلام کانديداتوري در يازدهمين انتخابات رياست جمهوري را يک تکليف حزبي نيز مي‌دانم.

ديدارهاي ائتلاف 3 نفره با مهدوي کني، يزدي، جنتي و مصباح يزدي
به گزارش تهران امروز ، حسين مظفر سخنگوي ائتلاف سه گانه اصول گرايان در پاسخ به اين سوال که آيا ديدارهاي ائتلاف سه گانه با اعضاي جامعتين و ديگر علما ادامه دارد يا خير؟ گفت: در قالب ائتلاف سه نفره با حضرات آيات جنتي، يزدي و مهدوي کني جلسات مکرر و ارتباط تنگاتنگ داريم.سخنگوي ائتلاف سه گانه اصول گرايان در گفت وگو با خبرگزاري دانشجو همچنين افزود: باحضرت آيت ا... مصباح نيز جلسه داشته و گزارش اقدامات خود را ارائه کرديم.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس