کد خبر 193016
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴

یک عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه این جبهه هنوز گزینه نهایی برای معرفی در انتخابات ریاست جمهوری را تعیین نکرده است گفت: جبهه پایداری در صورت ضرورت ممکن است از مسوولان فعلی برای حضور در انتخابات دعوت کند.

به گزارش مشرق، فاطمه آلیا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه انتشار اخباری در خصوص رسیدن جبهه پایداری به گزینه نهایی در انتخابات ریاست جمهوری شایعه است گفت: جبهه پایداری هنوز به گزینه نهایی برای معرفی به مردم در انتخابات دست پیدا نکرده است.

وی با بیان اینکه جبهه پایداری وظیفه معرفی اصلح به مردم را در قبال ملت ایران دارد گفت: طبیعتا رسیدن نامزد نهایی در انتخابات ریاست جمهوری منوط به اعلام نهایی اسامی کاندیداها بعد از تایید شورای نگهبان است، بر این اساس جبهه پایداری کاندیدای مورد نظر خود را براساس ملاک‌ها و معیارهای مبتنی بر مبنای اسلامی، عقلانیت و معنویت وبا تاکید بر تبعیت محض از ولایت مطلق فقیه مشخص خواهد کرد.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس یادآور شد: با نزدیک شدن به زمان ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ممکن است افراد جدیدی در عرصه انتخابات حاضر شوند لذا جبهه پایداری تمامی این افراد را براساس معیارهای خود مورد ارزیابی قرار می‌دهد که تاکنون به نامزد اصلح طبق معیارهایش نرسیده است.

آلیا همچنین گفت که جبهه پایداری تا زمان ثبت‌نام کاندیداها صبر خواهد کرد چرا که ممکن است فردی ولایت‌مداری، خدمت‌گذار،‌ باتجربه و کارآمد و مورد قبول مردم وارد عرصه انتخابات شود که باید تا آن زمان صبر کرد.

وی در ادامه در خصوص انتشار اخباری در مورد انتخاب سعید جلیلی به عنوان کاندیدای مورد نظر جبهه پایداری گفت: این موضوع جز شایعاتی است که رسانه‌ها به آن دامن می‌زنند، انگار رسانه‌ها شتاب‌زده‌تر از نامزدها وارد عرصه شده‌اند البته شاید هدف آنها داغ کردن تنور انتخابات باشد.

این عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در توضیح معیارهای این جبهه در انتخاب کاندیدای مورد نظر ریاست جمهوری گفت: اطاعت محض از ولایت فقیه پایبندی به ارزش‌های اسلامی، استکبارستیزی و خدمت به مردم از جمله معیارهای است که جبهه پایداری برای انتخاب اصلح و معرفی مردم در نظر دارد حتی ممکن است در این راستا از مسوولان که در حال حاضر به کشور خدمت می‌کند و چنین معیارهایی دارند خواهش کنیم که در عرصه انتخابات حضور پیدا کنند نامزد شوند و خود را در معرض رای مردم قرار دهند.

آلیا در ادامه در مورد احتمال به وحدت رسیدن اصولگرایان گفت: با وجودی که وحدت عامل موثر و خوبی است اما اصولگرایان یک بار وحدت را آزمایش کردند اگر وحدت حول مبنای الهی و اسلامی باشد رویکردی درستی است اما وحدت حول حزب‌گرایی، قبیله‌گرایی و قدرت‌گرایی مناسب نیست.

وی افزود: در زمان انتخابات مجلس نهم یکبار موضوع وحدت را تجربه کردیم و دیدیم عده‌ای به نام وحدت دور هم جمع شدند که مبانی‌شان بعضا مبانی مرتبط با قدرت،‌ثروت،حزب‌گرایی و گروه‌گرایی بود به همین دلیل در آن دوران در وسط کار وحدت به هم خورد و به تفرقه تبدیل شد.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در پایان گفت: می‌توان در مورد انتخابات ریاست جمهوری بر این موضوع تاکید کرد که رقابت باید بین افراد صلاح بر مبانی ویژگی‌های اسلامی باشد تا فرد اصلح رای آورد در همین راستا باید بقیه مسائل را کنار بگذاریم چون در دوره‌های قبلی بررسی کردیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
    0 0
    از كابينه مشايي نباشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس