کد خبر 192864
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۰
مشرق- 22بهمن در تاريخ معاصر ايران روزی بزرگ و اصولا تاريخ‌سازي است.در بزرگداشت اين روز، مردم هميشه در صحنه ايران، با حضور خود خبر از حمايت همه جانبه خود از نظام جمهوري اسلامي ايران داده‌اند.

اين حمايت‌ها نشان از آگاهي مردم و درخواست آنان براي وجود آرامش و وحدت در كشور است.سخنرانان در اين روز دستاوردهاي نظام و آنچه كشور ايران بايد در راه آن كوشش كند را مطرح مي‌كنند.

اما آنچه روز گذشته در سخنان رئيس‌جمهور شاهد آن بوده‌ايم اين بود كه رئيس‌جمهور در اين مراسم با پافشاري بر روش پيشين خود ابراز كرد كه همچنان سخناني براي گفتن دارند كه به زماني ديگر موكول خواهد شد.

 در اين راستا بايد به ياد آورد كه بعد از قضيه انتخابات 88 مقام معظم رهبري موضع خود را رسما درخصوص اتهام‌زني و ايجاد تشويش در بين ملت اعلام كرده‌اند. پس از به وجود آمدن مسائل اخير هم كماكان ايشان در سخنراني‌هاي خود به اين مسئله كه خائنين چه كساني هستند نيز پرداختند.

آنچه از سخنان ايشان فهم مي‌شود ناظر بر اين است كه در فضاي كنوني جامعه، ضرورت حفظ اعتماد مردم به مسئولين يكي از اولويت‌هاست و نبايد كه اين مهم خدشه‌دار شود. قطعا گفته‌هاي اينچنيني رئيس‌جمهور محترم، خلاف هدف‌هاي تعريف شده است و اصل وحدت را كه مورد تاكيد رهبري بوده خدشه‌دار كرده و حاشيه‌هايي را براي آرامش و امنيت كشور به همراه خواهد داشت.

درباب رواج بي‌اخلاقي‌هاي سياسي بايد توجه داشت علل زيادي مي‌تواند نيروی محركه اينگونه كنش‌ها باشد. از كسب و حفظ قدرت،عدم پايبندي به اخلاق، اين تاكتيك كه هدف وسيله را توجيه مي‌كند تا عبور از قوانين شامل اين دايره عمل مي‌شود.مسئولين وظايف خاص خود را در اينباره دارند اما واكنش اصلي را مردم بايد نشان دهند كما اينكه نشان نيز داده‌اند.

در چندروز گذشته واكنش مردم و انتقادات آنان بسيار مشهود بوده است.

به هرحال ادامه اين بي‌اخلاقي‌ها مي‌تواند به مديران مياني تسري يابد.لازم است در مقابل و برای جلوگيري از روند به وجود آمده هوشيار بود. بعد ديگر بي‌اخلاقي‌هاي سياسي آن است كه در عرصه جنگ نرم،يكي از ابزار‌هاي قوي دشمن ايجاد شك در مردم به رهبران و مسئولين است و ما نبايد خود دامن‌زننده به اين هدف باشيم.

عواقب ادامه اين روند آن خواهد بود كه مردم به اين فكر خواهند افتاد كه در رده‌هاي بالاي حكومت چه خبر است. آيا اينگونه است كه ما رنج‌هاي اقتصادي و اجتماعي را بردوش خود حمل مي‌كنيم و مسئولين فارغ از مسئوليت‌هاي خود به فكر منافع خويش هستند؟ و ايجاد چنين تفكري والقاي آن به مردم به نوعي، زدن ريشه نظام است. حال آنكه حتي اگر چنين استثناها و تخلفاتي هم وجود داشته باشد كانال‌هاي رسيدگي‌اش مشخص است و مسلما آن نيست كه دعواهاي جناحي و غيره به ميان مردم آورده شود.

در اين باره بايد توجه داشت كه اثبات چنين اتهام‌هايي، حتمي نيست و در ابهام قرار دارد. دوم آنكه مسئول رسيدگي به تخلفات، قوه قضائيه است و آن قوه بايد به اتهامات رسيدگي كرده و در عين حال پاسخگو هم باشد. مجلس در پي اين رفتارها،با هدف چاره‌جويي و حل شدن اينگونه مسائل به‌دنبال آن است كه طرحي را به صحن مجلس ببرد تا ضمانت اجرايي را براي اينگونه اتهام زني‌ها و حاشيه‌سازي‌ها تعريف كند.اين ضمانت اجرا مي‌تواند به صورت جزايي يا ايجاد محدوديت‌هاي اجتماعي براي متخلف از اين قانون را شامل‌شود.

منبع: تهران امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس