به گزارش مشرق به نقل از مهر، پرويز سروري شامگاه پنج شنبه درجمع خبرنگاران،وجود تحول و تغييرات جدي در جبهه اصولگرايي و اصلاح طلبان را يادآور شد و افزود: در جريان اصولگرا متاسفانه گفتمان هاي جديد ايجاد شده است که وحدت و همگرايي اصولگرايان را تهديد مي کند.
وي با بيان اينکه بسياري از اصولگرايان امروز عنوان مي کنند که ما اعتقادي به وحدت اصولگرايان نداريم، گفت: برخي اصولگرايان اعلام مي کنند اعتقاد و نيازي به وحدت اصولگرايان ندارند ، سبد آراء شان پر و مشخص است و وحدت را در پيروي اصولگرايان از خود مي دانند.
سروري وجود تفکر مبتني بر عدم وحدت اصولگرايان را به عنوان مسئله اي خطرناک که جريان اصولگرايي را تهديد مي کند مورد تحليل قرار داد و افزود: بعد از فتنه سال 88 آرايش سياسي در کشور بهم خورده است.
تشکيل جريان جديد "جبهه انقلاب" از اصولگرايان و اصلاح طلبان
عضو فراکسيون اکثريت مجلس هشتم از شکل گيري جبهه و جريان جديد تحت عنوان "جبهه انقلاب" بعد از فتنه 88 خبر داد و خاطر نشان کرد: بعد از فتنه 88 کساني از اصولگرايان ريزش پيدا کردند و کساني از اصلاح طلبان رويش کردند و اين افراد در صحنه فتنه 88 همديگر را پيدا کردند، همديگر را درک کردند و در کنار هم قرار گرفتند.
سروري سکوت و عدم موضع گيري برخي چهره هاي اصولگرا در فتنه 88 را مورد انتقاد شديد قرار داد و افزود: سئوال ما از آقايان اصولگرا اين است شما درصحنه فتنه 88 کجاي مسئله قرار داشتيد و زماني که مقام معظم رهبري به عنوان فصل الخطاب سخنراني فرمودند و مواضع و خطوط را روشن فرمودند در چه موضعي قرار گرفتيد و در غربال انقلابي که صورت گرفت کجا قرار داشتيد.
وي با بيان اينکه رويش ها و ريزش هاي سياسي صحنه فتنه 88 ، صحنه سياسي کشور را به شدت متحول کرده است افزود: ما امروز با ساختار جديد سياسي مواجه هستيم و بايد اين رويش را درک و بر اين اساس حرکت کنيم.
آفت هاي اصولگرايي زياد شده است
سروري تاکيد کرد: براي حفظ نظام ولايي بايد آفت هاي موجود در طيف اصولگرايي را شناخته و براي رفع آنها تلاش کنيم که متاسفانه اين روزها اين آفت ها زياد شده است.
قائم مقام جمعيت رهپويان انقلاب، بسط گفتمان انقلاب اسلامي در عرصه اجتماعي را يک وظيفه مهم در مقاطع مختلف به ويژه در مقطع کنوني دانست و تصريح کرد: براي حفظ گفتمان انقلاب اسلامي وجود تشکلي که بتواند موجب انسجام بين نيروهاي انقلاب، بصيرت زايي و بدعت زدايي باشد به عنوان يک اصل مهم مطرح است.
سروري با تاکيد بر اينکه امروز دشمن و جبهه دشمن پيچيده شده و دشمن با همه توان و ظرفيت وارد صحنه شده است، خاطر نشان کرد: براي مقابله با توطئه هاي دشمن نياز به برخورد هوشيارانه با مسائل و شناخت ظرفيت ها و تهديدها داريم.
رئيس کميته امنيت داخلي مجلس با اشاره به تعبير مقام معظم رهبري ، از فتنه سال 88 به عنوان رزمايش بزرگ سياسي ياد کرد و گفت: بحث فتنه تنها مختص به مقطع خاص نبوده بلکه همچنان ادامه دارد وبايد همواره آگاه بود و درمقابله با آن هوشيارانه و با برنامه ريزي عمل کرد.
سروري برنامه ريزي بلندمدت غرب و آمريکا در خصوص ايجاد فتنه در ايران را مورد تحليل قرار داد و افزود: همه اين ترفندها و برنامه ريزي ها براي بالا بردن فشار به ملت ايران است.
وي با تاکيد بر اينکه امروز عوامل فتنه، و تمامي عوامل درونگرا و برون گرا دست در دست هم دادند که نقطه حداکثر فشار را عليه جمهوري اسلامي ايران وارد کنند، ادامه داد: بايد همه آحاد جامعه در اين زمينه آگاهانه برخورد کنند.
مهدي هاشمي هزينه خود را زياد نکند
سروي يا بيان اينکه قراربازداشت در مورد مهدي هاشمي صادر شده است متذکر شد: مداراک و مستندات در مورد مهدي هاشمي روشن است و وي نبايد با تعلل در آمدن به کشور و حضور در دادگاه هزينه خود را زياد کند.
وي با بيان اينکه مهدي هاشمي اگر مشکلي بنا به اعتقاد خود ندارد بيايد و ثابت کند، افزود: وي بايد همانند مردم در دادگاه حاضر شود و آخرش هم اين کار انجام مي گيرد.
رئيس کميته امنيت داخلي کمسيون امنيت ملي مجلس با بيان اينکه مهدي هاشمي هزينه هاي خودش را بالا مي برد، افزود: بنا به اطلاعاتي که مي رسد مهدي هاشمي ماهي سه هزار دلار از دانشگاه آزاد حقوق مي گيرد،براي چي حقوق مي گيرد، هيئت امناي دانشگاه ازاد چه کار مي کنند.
سروري با تاکيد بر اينکه عدالت بايد از بالا شروع شود، تاکيد کرد: آقاياني که مدعي عدالت هستند بايد در برابر قانون و عدالت تمکين کنند.
روند مبارزه با مفاسد اقتصادي در کشور کند است
وي در ادامه در پاسخ به سئوالي در خصوص روند رسيدگي به مفاسد اقتصادي گفت: روند مبارزه با مفاسد اقتصادي در کشور کند است.
سروري با استقبال از فعاليت هاي صروت گرفته در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادي افزود: در گذشته به اين امر توجهي نشده بود ولي در حال حاضر توجه خوبي در مبارزه با مفاسد اقتصادي صورت گرفته است ولي بازهم ناکافي است.
به گفته سروري زماني که يک نفر وام 154 ميليارد توماني را بدون ارائه تضمين هاي محکم از يک بانک مي گيرد، اين بيان کننده وجود فساد اقتصادي در کشور است.
عضو کميته امنيت داخلي کميسيون امنيت ملي مجلس گفت: با تلاش هاي صورت گرفته اميدواريم برخورد با مفاسد اقتصادي سرعت بگيرد تا مفسدان اقتصادي حاشيه امن نداشته باشند.
سروري در ادامه با اشاره به پرونده سکينه آشتياني، موضع گيري سران کشورهاي غربي را در اين خصوص تقبيح کرد و با تاکيد بر اينکه مجازات آشتياني تنها بر اساس مجازات اسلامي صورت گرفته است، گفت: در حال حاضر اولياي دم تا حدودي از موضع خود در قبال اعدام خانم آشتياني عقب نشيني کردند.
هزينه 70 ميليون دلاري آمريکا براي رواج شيطان پرستي در ايران
وي به تلاشهاي آمريکا براي رواج شيطان پرستي در ايران اشاره کرد و گفت: آمريکا در اين زمينه 70 ميليون دلار هزينه مي کند، تا بتواند به اهداف خود برسد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر هوشياري و آگاهي جوانان در مقابل توطئههاي دشمنان تصريح کرد: نبايد اجازه دهيم دشمنان به اهداف شوم خود برسند.
موضع گيريهاي مشايي تناسبي با آقاي احمدي نژاد ندارد
سروري با ابراز سردرگمي نسبت به موضع گيريهاي اسفنديار رحيم مشايي رئيس دفتر رئيس جمهور تاکيد کرد: موضع گيري مشايي هيچ تناسبي با آقاي حمدي نژاد ندارد.
وي آوردن ظرفيتهاي جهان اسلام درانقلاب اسلامي را ازمهمترين توفيقات نظام اسلامي عنوان کرد و فزود: وي در تاجيکستان رفته وگفته من ثابت مي کنم پيغمبر ايراني است، بحث اسرائيل و مورد اسرائيل و مکتب ايراني ساير موارد .
سروري تاکيد کرد: ما معتقديم جريان مشايي مغاير آن چيزي است که ما از آقاي احمدي نژاد سراغ داريم.
وي ادامه داد : مشايي براي رياست جمهوري تمايل دارد، ولي بعيد مي دانم در اين زمينه موفق باشد حتي الامکان آقاي جنتي و ديگران گفته اند که ما تحت هيچ شرايط وي را تائيد صلاحيت نمي کنيم.
نماينده مردم تهران در بخش ديگري از سخنانش گفت : در فتنه پس از انتخابات متاسفانه برخي چهرها همانند آيت الله رفسنجاني و حجت الاسلام سيد حسن خميني موضع گيري خاصي نکردند و آقاي رفسنجاني علي رغم دفاع مقام معظم رهبري در خطبه هاي نماز جمعه بيانيه اي صادر نکردد.
امنيت کشور مطلوب است
رئيس کميته امنيت داخلي مجلس در ادامه وضعيت امنيتي کشور را علي رغم تهديدات گسترده از سوي کشورهاي غربي و شرايط حاکم بر کشورهاي همسايه مطلوب دانست و افزود: ايران در نقطه اي واقع شده است که تمام مرزش در آتش ناامني ايجاد شده در کشورهاي همسايه مي سوزد.
وي با بيان اينکه بنا به اعتراف کشورهاي جهان و طبق تعاريف استاندار جهاني ايران علي رغم توطئه هاي امريکا و بسياري از توطئه هاي خارجي و فتنه داخلي و همچنين هجمه رسانه اي از امن ترين کشورها درمنطقه و جهان است، گفت: ايران علي رغم همه اينها کشوري امن و با ثبات است.
احتمال بازگشت کارگزاران در دولت بعدي
سروري با تاکيد بر اينکه دولت اصلاحات بيشترين استفاده را از کارگزان در ترکيب دولت خود کرد، افزود: کارگزاران کساني هستند که اعتقادي به کار سياسي ندارند وتنها به قدرت مي انديشند و ورود آنها درقالب و لباس جديد دردولت بعدي دور از انتظار و غير قابل تصور نيست و اين امر امکان دارد.