به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی با ارائه تصویری از وضعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران در جامعه جهانی گفت: اگر بخواهیم علل جایگاه تأثیرگذار جمهوری اسلامی در دنیای کنونی را تحلیل کنیم، باید بر قدرت فرهنگی نظام اسلامی تأکید کنیم.
پایگاه تولید قدرت فرهنگی جمهوری اسلامی نزد روحانیت است
پورمحمدی قدرت تولید پیام را به عنوان یکی از شاخصههای اصلی جمهوری اسلامی تحلیل کرد و افزود: ما امروزه تولیدکننده پیام انسانی و منادی حقانیت وعدههای الهی هستیم و طبیعی است که دشمنان انقلاب اسلامی درصدد هستند تا با کارشکنیهای سیاسی و اقتصادی و فشارهای تبلیغاتی، قدرت فرهنگی نظام اسلامی را با چالش مواجه کنند.
وی با تأکید بر نقش تأثیرگذار روحانیت در صیانت از قدرت فرهنگی نظام افزود: امروزه روحانیت در مبارزه جهانی غرب علیه جبهه استکبار پیشقدم است، چرا که روحانیت به مثابه پایگاه و جایگاه تولید قدرت فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران مطرح است.
پورمحمدی انقلاب اسلامی را تداوم راه انبیا دانست و گفت: نباید فراموش کنیم که روحانیون علمداران نهضت انقلابی و همچنین تولیدکنندگان قدرت فرهنگی جمهوری اسلامی هستند.
مهمترین مسئله کنونی کشور تمرد از قانون است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع روحانیون شهر ملایر استان همدان به برخی از پرسشهای آنان پاسخ داد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اختلافات روسای قوای مقننه و مجریه گفت: مشکل عمده ما با دولت این است که نمیخواهد به قانون تمکین کند و دولت تعمداً به قانون بی توجهی میکند.
وی با ذکر این نکته که امام خمینی(ره) اجازه تخلف از قانون را به احدی نمیداد و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در باب رعایت قانون افزود: متأسفانه امروز قانون جایگاهی در سطح جامعه ندارد و این مسئله علاوه بر ضعف فرهنگ عمومی، نشأت گرفته از قانونشکنی در سطوح بالای دولتی است.
پورمحمدی مهمترین مسئله کنونی کشور را تمرد از قانون ارزیابی کرد و گفت: بدآموزیهایی که این تمرد به دنبال دارد، بسیار ناهنجار است.
پرستیژ کنونی جمهوری اسلامی به خاطر نه گفتن به آمریکا است
حجتالاسلام والمسلمین پورمحمدی در پاسخ به پرسشی درباره مذاکره با آمریکا اظهار داشت: در شرایط حاضر مذاکره با آمریکا بی فایده است، چه اینکه پرستیژ کنونی ما در جامعه جهانی به این خاطر است که میتوانیم به آمریکا به عنوان ابرقدرت اول دنیا «نه» بگوییم.
وی خاطرنشان کرد: البته اگر شرایطی پیش آید که بتوانیم با اقتدار و قدرت وارد مذاکره شویم و امتیاز بگیریم، مذاکره مثبت است. اما در شرایط کنونی مذاکره به آمریکا نه تنها فایدهای ندارد، بلکه مشروعیت دهی به آمریکا تلقی میشود.