به گزارش مشرق به نقل از فارس، تحقیقات جدید نشان داد که یک رژیم غذایی گیاهی و حذف گوشت و ماهی تأثیر بسیاری زیادی بر سلامت قلب میگذارد.
تحقیقات بر روی ۴۴ هزار و ۵۰۰نفر انگلیسی و اسکاتلندی نشان داد که گیاهخواری تا 32 درصد احتمال خطر مرگ را برای بیماران قلبی کاهش میدهد.
اختلافات سطوح کلسترول، فشار خون و وزن در افزایش سلامت موثر است.
بیماریهای قلبی در کشورهای غربی یک بیماری بزرگ محسوب میشود. هر ساله ۹۴ هزار نفر در انگلیس بر اثر این بیماری و بیش از هر نوع بیماری دیگر جان خود را از دست میدهند و این در حالی است که بیش از 2 میلیون نفر با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.
دانشمندان دانشگاه آکسفورد داده های ۱۵ هزار و ۱۰۰گیاهخوار و ۲۹ هزار و ۴۰۰ فردی که گوشت و ماهی مصرف میکردند را مورد بررسی قرار دادند.
در طول 11 سال 169 نفر در این تحقیقات به دلیل بیماریهای قلبی جان باختند و 1066 نفر پس از بستری در بیمارستان که احتمالاً گوشت و ماهی مصرف میکردند، فوت کردند.
نتایج به دست آمده در این تحقیقات نشان داد که گیاهخوارانی که فشار خون پایین، سطح پایینتری از کلسترول "بد" داشتند و بیشتر احتمال دارد از وزن سالمی برخوردار باشند.
سطح بالای کلسترول خون، یکی از عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی و خصوصاً سکته است. در مقابل، باید بدانیم که وجود این ماده در بدن بسیار حیاتی است.