کد خبر 191366
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۲

تحقیقات جدید نشان داد که افرادی که گیاهخوار هستند کمتر به بیماریهای قلبی مبتلا می‌شوند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، تحقیقات جدید نشان داد که یک رژیم غذایی گیاهی و حذف گوشت و ماهی تأثیر بسیاری زیادی بر سلامت قلب می‌گذارد.

تحقیقات بر روی ۴۴ هزار و ۵۰۰نفر انگلیسی و اسکاتلندی نشان داد که گیاهخواری تا 32 درصد احتمال خطر مرگ را برای بیماران قلبی کاهش می‌دهد.

اختلافات سطوح کلسترول، فشار خون و وزن در افزایش سلامت موثر است.

بیماریهای قلبی در کشورهای غربی یک بیماری بزرگ محسوب می‌شود. هر ساله ۹۴ هزار نفر در انگلیس بر اثر این بیماری و بیش از هر نوع بیماری دیگر جان خود را از دست می‌دهند و این در حالی است که بیش از 2 میلیون نفر با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.

دانشمندان دانشگاه آکسفورد داده های ۱۵ هزار و ۱۰۰گیاهخوار و ۲۹ هزار و ۴۰۰ فردی که گوشت و ماهی مصرف می‌کردند را مورد بررسی قرار دادند.

در طول 11 سال 169 نفر در این تحقیقات به دلیل بیماری‌های قلبی جان باختند و 1066 نفر پس از بستری در بیمارستان که احتمالاً گوشت و ماهی مصرف می‌کردند، فوت کردند.

نتایج به دست آمده در این تحقیقات نشان داد که گیاهخوارانی که فشار خون پایین، سطح پایین‌تری از کلسترول "بد" داشتند و  بیشتر احتمال دارد از وزن سالمی برخوردار باشند.

سطح بالای کلسترول خون، یکی از عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی و خصوصاً سکته است. در مقابل، باید بدانیم که وجود این ماده در بدن بسیار حیاتی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس