گروه سیاسی مشرق -- ائتلاف سه گانه اصولگرایان، محور عمده بسیاری از صحبت ها، تحلیل ها و گمانه زنی های سیاسی روزهای اخیر است.
در این میان اما جالب ترین اظهار نظرها از سوی منتقدان این ائتلاف که برخی از آنها نیز در اردوگاه اصولگرایی حضور دارند؛ مطرح می شود.
خبرگزاری تسنیم پیرامون مقولات مختفلی از جمله ائتلاف سه گانه با اسدالله بادامچیان، از فعالان سیاسی اصولگرا به گفتگو نشسته است.
در ادامه بخش هایی از گفت و گوی تسنیم را با تفکیک موضوع و به انتخاب مشرق می خوانید؛
در این میان اما جالب ترین اظهار نظرها از سوی منتقدان این ائتلاف که برخی از آنها نیز در اردوگاه اصولگرایی حضور دارند؛ مطرح می شود.
خبرگزاری تسنیم پیرامون مقولات مختفلی از جمله ائتلاف سه گانه با اسدالله بادامچیان، از فعالان سیاسی اصولگرا به گفتگو نشسته است.
در ادامه بخش هایی از گفت و گوی تسنیم را با تفکیک موضوع و به انتخاب مشرق می خوانید؛
انتخابات آزاد
- در رابطه با انتخابات اصولا انتخابات راکد و ساکت نمیماند، این تحلیلهایی که اگر جنگ احزاب و درگیریهای اصلاحطلب و اصولگرا نباشد، انتخاباتی راکد میماند از نظر من صحیح نیست.
- در انتخابات بخش عمدهای از مردم احساس تکلیف شرعی میکنند و یک بخشی احساس میکنند که سرنوشت آنها دست انتخابات است. میدانند انتخابات آزاد است. میدانند کسی در انتخابات نمیتواند تقلب کند. بعضی تخلف می کنند, ولی تخلف سرنوشت ساز هم نمی تواند بکنند.
- اگر رای مردم کسی عین بنی صدر را سرکار بیاورد، درست است که رای مردم است. ولی رای مردم تنفیذ میشود. چه امام(ره) و چه حضرت آقا اگر امثال بنی صدر رای بیاورند باید مصیبتش را بکشند.
- امنیت در ایران به گونهای است که مردم میگویند اگر میخواهیم در انتخابات بیاییم, به خاطر اینکه انتخابات مال ما است و نه مال احزاب سیاسی. البته همه احزاب سیاسی جزو مردم اند.
- خود آنهایی هم که می گویند"انتخابات آزاد" به آزاد نبودن انتخابات در ایران اعتقاد ندارند. این موضوع از سوی چند گروه بیان می شود. اول ضد انقلاب. گروه دیگر مقاصد گروهی و جریانی دارند و دغدغهشان انتخابات آزاد نیست. بلکه مقاصد شان برآورده نشده است. اگر این ها رای بیاروند, انتخابات کاملا آزاد است و اگر رای نیاورند می گویند آزاد نیست.
- رضا پهلوی یک آدم روانی است. از زمانی که در ایران ولیعهد هم بود، روانی بود. از اول انقلاب مدام رسانههای بیگانه انقلاب اسلامی را به دیکتاتوری متهم میکردند و اصلاً ولایت فقیه را دیکتاتوری میدانند. ولایت فقیهی که آزادگر ملت است.
- می گویند آزادی نیست و نمی توانند در انتخابات شرکت کنند. همین آقای میرحسین موسوی آقا را نمی شناخت. وی در دوران نخست وزیری مقابل آقا و امام ایستاد. چرا که نظر مبارک امام در آن دوران آن بود که نخست وزیر را رئیس جمهور انتخاب کند. آن هم رئیسجمهوری که در دوره دوم بنای شرکت در انتخابات را نداشت، اما امام از ایشان خواست که در انتخابات شرکت کنند. مگر میرحسین اینها را نمی دانست؟ نمی دانست آقا راضی نیست که او نخست وزیر و رئیس جمهور شود. میدانست اما خود را بر ایشان و امام تحمیل کرد. همچنین با نظر مساعد آقا صلاحیت وی در انتخابات تایید شد. این افراد نیامده فتنه بپا کردند. این آزادی نیست؟
اصلاح طلبان
- درباره انتخابات ریاست جمهوری باید بگویم این دوره از انتخابات بسیار پیچیده و پرماجرا است و در این عین حال ما با انتخابات پرشور و با مشارکت بالا روبرو خواهیم بود. البته استکبار جهانی نیز بیکار ننشسته است. استکبار پس از شکست بسیار سنگینی که در فتنه 88 خورد، دوباره در صدد طراحی و فتنهگری جدیدی است. آنها با برنامه کار می کنند.
- اصلاحطلبان باید بگویم که آنها به این نتیجه رسیده اند که باید در صحنه حضور داشته باشند. البته من چندی پیش اعلام کرده بودم که جریان اصلاحات مُرد. عده ای واکنش نشان دادند و گفتند که بادامچیان معتقد است که اصلاحطلبان مردهاند. من نگفتم اصلاح طلبان مرده اند بلکه گفتم جریان اصلاحات مُرد. چون دیگر این جریان حرفی برای گفتن ندارد. جریان اصلاحات چه چیزی را میخواهد بگوید؟ اگر می خواهد از انقلاب سخن بگوید که باید گفت که انقلاب راه خود را با حضور ولایت ، روحانیت و مردم به پیش می برد.
- اگر می خواهد از اصلاح طلبی سخن بگویند که باید گفت در دوره ای که در حاکمیت بودند، نتوانستند اصلاحات را تعریف کنند. حتی نتوانستند تعریفی از جامعه مدنی ارایه بدهند. عده ای هم که از جامعه مدنی برگرفته از مدینه النبی سخن گفتند، بقیه افراد در این جریان آنها را تمسخر کردند.
- در حال حاضر از جریان اصلاحات چه کسی می خواهد بیاید؟ محمدرضا عارف؟! عده ای در این جریان میگویند که عارف اصلا حرف ما را نمی زند. به گفته آنها عارف آدم ملاحظه کاری است ضمن آنکه خود عارف نیز گفته است اگر بنای شرکت در انتخابات را داشته باشم، مستقل می آیم. معنی حرف آن این است که از طرف اصلاحطلبان نامزد نمیشود.
- مشخص است که اصلاح طلبان لیبرالیست هستند، اما آیا آن شخص می تواند روابط خارجی ما را با طرز فکر لیبرالیستی حل کند؟ همچنین برای سازش کردن دیگر نیازی نیست که آنها مسئولیتی بگیرند. اگر قرار بر سازش کردن باشد، انقلابیون خیلی قوی تر می توانند سازش کنند، اما برای نیروهای انقلاب تدبیر مهم است نه سازش . پس مردم به چه چیز آنها دلخوش کنند.
حلقه انحراف
- جریان انحرافی نیز در داخل دولت حضور دارد و از قدرت و ثروت استفاده می کند. البته این موضوعی نیست که مخفی باشد. همه در جریانند. تا آنجایی که شنیدهام در استانها و شهرستان ها استاندارهایی را انتخاب کردند که از این جریان حمایت کنند. همچنین شنیدهام که بعضی از تغییر و تحولات در دولت در راستای درخواست جریان انحرافی صورت گرفته است. بر این اساس باید گفت که جریان انحرافی نیز میخواهد در انتخابات پیش رو فعال باشد.
ائتلاف های اصولگرایان و انتخابات 92
- ما با تکثر نامزدها روبرو هستیم. در حالی که باید یک نفر رئیس جمهور شود و باید منتظر ماند و دید که آیا تفاهم صورت می گیرد یا نه. بعضی به تکلیف شرعی می رسند و آخر سر سراغ جامعه روحانیت می روند و از آنها کمک می خواهند تا ببینند به چه کسی رای بدهند.
- در خصوص ائتلاف سه گانه اصولگرایان نیز سه چهره با هم ائتلاف کردند و خواستند مجموعه سه نفرهای را تشکیل بدهند و از این گروه به عنوان گروه 1+2 نام برده شد و من از همان ابتدا گفتم اصلاً 1+2 یعنی چه یعنی یک نفر در معیت دونفر یا سه نفر با هم اگر یک نفر در معیت دو نفر است، در معیت چه کسانی هستند. در حالی که باید از این ائتلاف به عنوان ائتلاف سه گانه نام برد.
- اگر این سه نفر با هم باشند، عیبی ندارد. به هم نزدیک هستند. اما آن کس که می تواند نقش موثر داشته باشد، روحانیت است. اگر روحانیت دعوت کند و این ها بیایند در کنار روحانیت ائتلاف را برقرار کند یا اینکه دیگران را دعوت کنند .
- جبهه پیروان هنوز نامزد خود را مشخص نکرده است. ائتلاف کردن هم کار بدی نیست و همینکه این سه نفر با هم همراه شدهاند، کار خوبی را انجام دادند. آیا این ائتلاف باید نتیجه نهایی را بدهد یا نه؟ همانطور که گفتیم ما در خدمت روحانیت هستیم.
درباره مسائل شخصی پیرامون بادامچیان
- من نباید رقم آن را اعلام کنم. آب باریکهای دارم که توسط آن زندگیام را اداره می کنم. البته منزلم در جنوب شهر است. در خیابان مجاهدین زندگی می کنم. زندگی من عادی است. البته آپارتمان خود را دارم.
- پیش از این مطالبی مطرح شده بود مبنی بر اینکه اسدالله بادامچیان و حبیب الله عسگر اولادی در دماوند زمینهای زیادی را از آن خود کرده اند. من وقتی این مطلب را شنیدم گفتم نشانی این زمینها را بدهید تا ما بدانیم کجاست. اگر آدرس این زمین ها را بدهید من آن را می بخشم.
- من دوبار به آقای هاشمی رای دادم . دوره اول هم به هاشمی رای داده بودم.
- در سال 76 به ناطق رای دادم . قطعاً معلوم بود که رأی من ناطق نوری است. بادامچیان با ناطق 50 سال است که رفیق است. معلوم بود در آن دوره باید به ناطق رای می دادم.