کد خبر 190763
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۹

این روزها نوسانات نرخ ارز دستاویزی برای بسیاری از تولید کنندگان و وارد کنندگان لوازم خانگی شده به طوری که با گذر از سه راه امین‌حضور تهران می توان مشاهده کرد که قیمت لوازم خانگی متاثر از افزایش نرخ ارز به صورت روزانه تغییر می کند...

به گزارش مشرق به نقل از اقتصاد پرس، این روزها نوسانات نرخ ارز دستاویزی برای بسیاری از تولید کنندگان و وارد کنندگان لوازم خانگی شده به طوری که با گذر از سه راه امین‌حضور تهران می توان مشاهده کرد که قیمت لوازم خانگی متاثر از افزایش نرخ ارز به صورت روزانه تغییر می کند و در این میان مصرف کنندگان مجبور می شوند قیمتی بالاتر از ارزش واقعی کالا و قیمت تمام شده برای آن بپردازند.
 
چند ماهی است که حکایت افزایش روزانه قیمت لوازم خانگی به بهانه افزایش نرخ دلار ادامه دارد .این در حالی است که برخی برندهای داخلی امسال 8 تا 10 بار اقدام به افزایش قیمت محصولات خود کرده اند و در این میان گویا سود و منفعت همه در نظر گرفته شده به جز مصرف کنندگان.
 
محمد طحان پور، رییس اتحادیه لوازم خانگی کشوری درباره افزایش قیمت لوازم خانگی در فروشگاه ها گفت:نوسانات نرخ ارز هیچ ربطی به افزایش قیمت لوازم خانگی ندارد و هر محصولی که اکنون در بازار وجود دارد همان کالاهای موجود در انبارهای شرکت ها و نمایندگی هاست و واردات آنها با ارز 3هزار تومان انجام شده است.
 
وی افزود: اگر افزایش قیمتی در بازار مشاهده می شود مربوط به تصمیمات شرکت ها و برندهاست و واحدهای صنفی نقشی در گران شدن محصولات ندارند.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا اتحادیه نظارتی بر افزایش نرخ کالاها در بازار دارد ، توضیح داد:
 
سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان وظیفه دارد تا بر افزایش نرخ کالاها نظارت کند.
 
وی تاکید کرد: اگر مصرف کننده ای معتقد است که کالایی را گران خریده، می تواند با در دست داشتن فاکتور خرید به اتحادیه مراجعه کرده و از واحد صنفی شکایت کند و ما نیز در کوتاه ترین زمان ممکن به شکایت ها رسیدگی می کنیم.
 
طحان پور اضافه کرد: واحدهای صنفی هیچگاه گران فروشی نمی کنند زیرا بر اساس لیست و فاکتور دریافتی از شرکت ها ، سود قانونی خود را بر قیمت محصول اضافه کرده و آن را می فروشند و اگر افزایش قیمتی صورت می گیرد فقط از سوی شرکت های واردکننده و تولید کنندگان اعمال می شود و باید گفت اتحادیه لوازم خانگی و واحدهای صنفی نقشی در قیمت گذاری کالاها ندارند.
 
وی در مورد افزایش قیمت کالاهای خانگی گفت: اکنون بعضی از برندهای خارجی اقدام به عرضه چند محصول جدید به بازار کرده اند که به نسبت مدل های قبلی این کالاها افزایش قیمت 15درصدی را شاهد بوده اند؛همچنین تولیدکنندگان داخلی نیز اقدام به افزایش 10درصدی قیمت محصولات خود کرده اند.
 
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون لوازم خانگی وارداتی 70 تا 100درصد افزایش قیمت داشته و همچنین در این مدت 110درصد بر قیمت محصولات داخلی افزوده شده است.
 
رییس اتحادیه لوازم خانگی کشوری در پایان خاطر نشان کرد: سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان باید نظارت بیشتر و جدی تری بر روند قیمت گذاری و فروش لوازم خانگی داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس