باخت همیشگی اپوزیسیون ضد انقلاب، جایگزین شدن مرتضوی به جای "مرتضوی" و تأکید علی مطهری بر بیشتر شدن تفاهم دولت و مجلس از جمله مطالبی است که روزنامه‌های امروز کشور به آنها پرداخته‌اند.

گروه سیاسی مشرق -روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

***

کنایه عباس عبدی به موسوی و سبزها
ــ تهران امروز نوشت: عباس عبدي عضو مستعفي حزب مشاركت در مصاحبه با دويچه وله گفته است: من اين فرض را غلط مي‌دانم كه يك كساني بيايند و بگويند حتما راي مي‌آوريم. چرا؟ چون وقتي راي نياورند، مي‌زنند زيرش و مي‌گويند تقلب شده. اين چه فرضي است كه ما داريم مي‌گذاريم؟ چه كسي اين را گفته، اصلا از كجا اين را درآورده‌اند كه اگر يك نامزد اصلاح‌طلب بيايد، حتما و حتما راي مي‌آورد. من از جمله كساني هستم كه (حالا شايد خيلي صحيح نباشد اين را بگويم) معتقد نيستم كه حتي اگر قوي‌ترين چهره اصلاح‌طلب هم بيايد، لزوما رأيش قطعي است. اتفاقاتي ممكن است در عرصه سياسي بيفتد كه اصلا چنين چيزي رخ ندهد. همچنان كه در ‌سال 88  هم معتقد به اين نبودم كه مثلا هر كسي كه از اين ور بيايد، گارانتي است و راي دارد. اين گارانتي كلا مخل انديشه سياسي است و آدم‌ها را از واقعيت اجتماعي منحرف مي‌كند.

هدف احمدی نژاد از تئوری 5 برابر کردن یارانه‌ها
ــ روزنامه آرمان روابط عمومی در بخشی از یک گزارش با عنوان "پنج برابر شدن یارانه‌های نقدی؛ شعار یا واقعیت؟ " نوشت: در ماه‌های باقیمانده دولت، برخی می‌خواهند این گمانه را در بین عامه جامعه جا بیندازند که احمدی‌نژاد می‌خواست یارانه‌های نقدی را اضافه کند اما عمر کم دولت فرصت انجام این کار را به او نداد و با این اعتقاد که اگر کاندیدای دولت رأی بیاورد، حتماً یارانه‌های نقدی را پنج برابر خواهند کرد. در نتیجه رأی آنها کاندیدای مورد نظر دولت خواهد بود.

مطهری: باید تلاش کنیم تفاهم دولت و مجلس بیشتر شود
علی مطهری در بخشی از گفت‌وگوی خود با روزنامه اعتماد گفت: بايد تلاش كنيم كه تفاهم بين دولت و مجلس هرچه بيشتر شود ولي در جايي هم كه دولت، قانون را زير پا بگذارد ما عكس العمل لازم را نشان مي‌دهيم. اين مسائل با هم قابل جمع است. در جايي كه بايد همكاري كنيم، همكاري مي‌كنيم و در جايي كه بايد در مقابل قانون‌گريزي‌ها بايستيم، مي‌ايستيم و اينها با هم منافاتي ندارد.

دولت مرتضوی را جایگزین "مرتضوی" کرد
روزنامه خراسان در گزارشی نوشت: در حالي که اکثر روزنامه ها براي شماره روز سه شنبه خود با اشاره به تصميم هيئت امناي سازمان تامين اجتماعي تيتر " مرتضوي برکنار شد " را انتخاب کردند ، اما صبح سه شنبه و با اعلام انتصاب مرتضوي به عنوان سرپرست سازمان تأمين اجتماعي مشخص شد که دولت همچنان بر تصدي مرتضوي در اين سازمان اصرار دارد و گويا قرار است فصل جديد داستان جنجالي اين انتصاب با استيضاح وزير کار رقم بخورد. صبح روز گذشته پايگاه اطلاع رساني دولت اعلام کرد: وظايف و اختيارات و مسئوليت هاي وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در نصب و عزل مديرعامل يا سرپرست سازمان تامين اجتماعي به معاون اول رييس جمهور تفويض شد و بر همين اساس ، سعيد مرتضوي طي حکمي از سوي معاون اول رئيس جمهوري به عنوان سرپرست سازمان تأمين اجتماعي منصوب شد. ديوان عدالت اداري هفته قبل در حکمي با اشاره به تصريح اساسنامه سازمان تامين اجتماعي بر مرتبط بودن تخصص و مدرک تحصيلي رئيس سازمان با فعاليت هاي تامين اجتماعي تصدي مرتضوي را بر اين سازمان مغاير قانون دانسته بود. طلايي نيک معاون نظارت قوانين مجلس نيز با اشاره به اين حکم تاکيد کرد : ادامه تصدي مرتضوي در سازمان تامين اجتماعي تحت هر عنواني غير قانوني است .


انگار اپوزيسيون براي باختن ساخته شده است!
«ما هر چهارسال يك بار اميدهايمان را مي ريزيم روي هم و وارد يك قمار سياسي بزرگ با رژيم مي شويم. و بعد آخرش مي بازيم، همه چيزمان را مي بازيم و باز فقط يك آرزو برايمان مي ماند؛ يك قمار ديگر، يك باخت ديگر!»
به گزارش کیهان اين مطلب را يك پايگاه وابسته به عناصر ضدانقلاب منتشر كرد و افزود: سناريوي رژيم اين گونه پيش مي رود كه به جاي تحريم انتخابات، مسئله انتخابات آزاد و غيرآزاد مطرح مي شود و به طور كلي تحريم انتخابات از سوي اپوزيسيون كنار گذاشته مي شود. ما سه ماه قبل از انتخابات 88 نيز صحبت از تحريم مي كرديم.
نويسنده فراري خودنويس مي افزايد: چند روز مانده به انتخابات سال 88 مقاله اي نوشتم و ابراز ناراحتي ام از راي دادن اطرافيانم نمودم. همچنين تقلب [؟!] را پيش بيني كردم. نمي دانم چند ماه آينده، آن خاطرات تكرار خواهد شد يا اين بار شاهد تحريم همگاني و گسترده خواهيم بود. ما هر چهار سالي يك بار اميدهايمان را مي ريزيم روي هم و وارد يك قمار سياسي بزرگ مي شويم. و بعد آخرش مي بازيم، همه چيزمان را مي بازيم.
نويسنده با اذعان به اينكه اپوزيسيون در تحريم انتخابات قبلي هم شكست خورده، مي نويسد: اين انتخابات پيش رو رنگ ديگري دارد و بسيار سرنوشت ساز است. ما هم تحريم و هم مشاركت را تجربه نموده ايم و نتيجه اي كه بايد را نگرفته ايم. آيا راه سومي وجود دارد كه تا به حال تجربه نكرده ايم؟ اين راه چه مي تواند باشد؟ رژيم نشان داده كه براي ايجاد انگيزه در مردم براي شركت در انتخابات از هيچ تلاشي دريغ نمي كند و ثابت كرده، در اين كار تبحر خاصي دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس