رئیس کارگروه دفاعی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:‌زیردریایی‌های سپاه تحرکات ناوهای آمریکایی را در خلیج فارس به کنترل خود درآورده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، اسماعیل کوثری ‌در دومین اجلاس ملی دریای خزر که با حضور وزیر امور خارجه در بندر امیرآباد مازندران در حال پیگیری است به نقش ایران در خاورمیانه و تثبیت امنیت توسط جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

وی با تأکید براینکه برای حفاظت از حدود مرزی کشورمان خودمان تصمیم می‌گیریم، خاطرنشان کرد: به غیر از نیروهای اصلی، یگان‌های سپاه نیز از ارکان جغرافیایی دریای خزر محافظت می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه تا 15 سال گذشته آمریکایی‌ها برای ایران در منطقه خلیج فارس اهمیتی قائل نبودند یادآور شد: در حال حاضر زیردریایی‌های سپاه تحرکات ناوهای آمریکایی‌ها را در خلیج فارس کنترل می‌کند.

وی با اشاره به موفقیت جدید نیروهای دریایی کشورمان اضافه کرد: اخیراً‌ ساخت موشک ایرانی با برد 300 کیلومتر نیز که به صورت نقطه‌ای فعالیت می‌کند به موفقیت به پایان کار رسیده است.

کوثری با اعلام اینکه توانمندی‌های جوانان ایران اسلامی در بحث‌های هسته‌ای و فناوری نانو به گوش جهانیان رسیده است، یادآور شد: در جنگ برای تهیه موشک آربیچی دچار مشکل و چالش بودیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جایگاه ایران در خزر گفت: ایران باید با سیاست‌گذاری‌های کلان حضور جدی‌تری در دریای خزر داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس