کد خبر 186486
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۸

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی کشور پیش‌بینی خود از روند قیمتی خودروهای وارداتی تا پایان سال جاری را اعلام و تاکید کرد که با توجه به شواهد موجود قیمت خودروهای وارداتی تا پایان سال تغییر چندانی نخواهد داشت.

به گزارش مشرق، حسن زمانی‌ افشار در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه به نظر می‌رسد نرخ دلار تا پایان سال جاری ثابت بماند، خاطرنشان کرد: در سه هفته اخیر قیمت دلار ثابت بوده و نرخ خودروهای وارداتی نیز تغییری نکرده است.
 
رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو کشور ادامه داد: تنها در صورت تغییر قابل توجه در نرخ دلار، قیمت خودروهای وارداتی تغییر خواهد کرد که البته تغییر قابل توجهی در نرخ دلار پیش‌بینی نمی‌شود.
 
زمانی افشار تصریح کرد: در حال حاضر بازار خودروهای وارداتی در رکود بوده و خرید و فروش چندانی در این بازار صورت نمی‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس