کد خبر 186297
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۸

رئیس سازمان هواشناسی کشور از تشدید آلودگی هوا در ۵ کلان‌شهر کشور از پنجشنبه این هفته تا یکشنبه هفته آینده خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، بهرام صناعی اظهار داشت: طبق بررسی‌های انجام‌شده از پنجشنبه این هفته تا یکشنبه هفته آینده آلودگی هوا در ۵ کلان‌شهر کشور تشدید می‌شود و کاهش دیدی افقی رخ می‌دهد.

وی افزود: در این روزها پایداری هوا در لایه‌های پایین جو وجود دارد و شرایط هوا را در ۵ شهر تهران، کرج، اراک، اصفهان و تبریز بسیار سخت می‌کند.

رئیس سازمان هواشناسی کشور همچنین از افزایش ۶ تا ۱۲ درجه‌ای دما در سواحل خزر نیز خبر داد و گفت: این افزایش دما از چهارشنبه تا جمعه این هفته رخ می‌دهد که با وزش باد گرم منجر به ذوب برف کوه‌های البرز خواهد شد.

صناعی ادامه داد: احتمال وقوع بهمن در کوه‌های واقع در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان دور از انتظار نیست.

معاون وزیر راه گفت: موضوع تشدید آلودگی هوا در ۵ کلان‌شهر را سریعاً به استانداری‌ها اعلام خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس