کد خبر 185004
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۳

علی‌اکبر طهماسبی، رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون کشتی پس از تأیید رأی داوران فینال لیگ برتر کشتی آزاد از سوی مارتینتی، 8 سوال را از رئیس فیلا مطرح کرد.

به گزارش مشرق، علی‌اکبر طهماسبی در گفت‌وگو با فارس درباره تأیید رأی دیدار جنجالی فینال رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد توسط مارتینتی، رئیس فدراسیون جهانی کشتی گفت: به هیچ عنوان موافق کشیده شدن اختلافات داخلی به فدراسیون جهانی نیستم، به هر حال لیگ به صورت داخلی برگزار شد، قهرمانش مشخص و به پایان رسید.

وی ادامه داد: اینکه چطور شده در تعطیلات اروپا فیلم را برای مارتینتی فرستادند و به سرعت هم تأییدیه آن را گرفتند، نمی‌دانم؟ می‌گویند مارتینتی تمام فیلم دیدار وزن 74 کیلو را دیده و رأی داوران ما را تأیید کرده است؛ به هر حال مارتینتی در رأس فیلا است و همه نظر او را قبول دارند.

رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون کشتی با بیان اینکه به علت عدم حضور در ایران موفق به تماشای این مسابقات از نزدیک نشد، عنوان کرد: بعد از دیدن فیلم مسابقه 74 کیلو برای روشن شدن ذهن خودم و برای استفاده در آینده 8 سؤال از مارتینتی رئیس فیلا دارم که در زیر آمده است:

1ـ آیا آقای مارتینتی تأیید می‌کند به جای شیءای اسفنجی که در تمام جهان معمول است و برای اعتراض در اختیار مربیان قرار می‌گیرد، راکتی در اختیار مربیان گذاشته شود؟

2ـ آیا رئیس فیلا تأیید می‌کند به جای ظرفی که توسط فیلا برای قرار گرفتن گوی‌ها تعریف شده است و در تمام جهان هم از آن استفاده می‌شود، گوی‌ها درون نایلون مشکی قرار گیرد؟

3ـ آیا مارتینتی به این تیم داوری اجازه می‌دهد با اسکوربردی که تنها یک طرف آن کار می‌کند مسابقه را شروع کند؟

4ـ آیا رئیس فیلا تأیید می‌کند اگر یکی از مربیان اعتراض کرد، به این اعتراض توجهی نشود و تنها به علت اینکه 3 داور امتیاز را تأیید کرده‌اند، فیلم مورد بازبینی قرار نگیرد؟

5ـ آیا مارتینتی تأیید می‌کند که پس از جنجالی که به خاطر عدم بازبینی فیلم و وقفه‌ای 15 دقیقه‌ای در مسابقه، دوباره فیلم بازبینی شود؟ آیا با این وقفه قانون فیلا عوض شد؟

6ـ آیا رئیس فیلا تأیید می‌کند بعد از بازبینی فیلم و تأیید امتیاز و اخطار داده شده توسط تیم داوری، یک امتیاز دیگر به دوبنده آبی داده شود که لحاظ نشد؟

7ـ آیا مارتینتی تأیید می‌کند سرمربی پرسپولیس بعد از دریافت کارت قرمز مجدداً در کنار تشک قرار گیرد؟

8ـ آیا رئیس فیلا تأیید کرده است که اگر کشتی‌گیری در منطقه زوم، حریفش را هل دهد و حریف روی دو زانو از تشک خارج شود، به خاطر فرار از فن و یا فرار از تشک اخطار و امتیاز منظور شود؟

علی‌اکبر طهماسبی با اشاره به اینکه نیازی نیست برای هر مسابقه‌ای مزاحم فیلانشینان شویم به فارس گفت: ما همه داور هستیم و وظیفه داریم حقایق را عنوان کنیم. قصد هم نداریم سیاه‌نمایی کنیم. تنها فیلم مسابقه 74 کیلو را دیدم و براساس آن این سؤالات را مطرح کردم.

داور المپیکی کشتی ایران ادامه داد: دوست نداشتیم مسائل داخلی به فیلا کشیده شود، اما اگر کمیته انضباطی دوست دارد ابهامات مشخص شود و مسئولان فدراسیون هم اجازه دهند، حاضرم به عنوان عضوی از خانواده کشتی تمام مسابقات را بررسی کنم و برای کمک نظرم را دراختیار آنها بگذارم.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس