به گزارش مشرق، کاظم جلالی در گفتگو با مهر، با اشاره به فعالیت انتخاباتی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، اظهارداشت: در فراکسیون تصمیم گرفته شده است که به صورت دسته جمعی برای انتخابات فعالیت کنیم، این تصمیمی است که شورای مرکزی فراکسیون گرفته و در مرحله مطالعه و رصد کاندیداها هستیم.
وی افزود: هر کاندیدایی که بهترین برنامه و توانمندی در اداره کشور را داشته و حافظ قانون اساسی و معتقد به ولایت فقیه باشد از او حمایت خواهیم کرد.
جلالی، با تاکید براینکه وضعیت فعلی کشور یک رئیس جمهور مدیر و مدبر با توان اجرایی بالا می طلبد ، گفت: رئیس جمهور آینده باید بتواند سکان دار خوبی برای اداره کشور در چنین وضعیت و نابسامانی های اقتصادی باشد؛ بنابراین فراکسیون اصولگرایان رهروان در حال رصد کاندیداهای ریاست جمهوری است و در نهایت یا از کاندیدایی حمایت می کنیم و یا خود کاندیدا معرفی می کنیم و یا از هیچ کاندیدایی حمایت نمی کنیم.
رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، همچنین در پاسخ به این سوال که آیا این فراکسیون با مراجع تقلید، جامعیتن و یا دیگر گروهها و چهره های اصولگرا دیدار و رایزنی سیاسی انجام داده است؟ تصریح کرد: حتما رایزنی با جامعتین و گروههای مختلف جریان اصولگرایی در برنامه فراکسیون هست که در زمان خودش انجام خواهد گرفت.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در مورد ائتلاف اصولگرایان یادآور شد: اساسا ائتلاف فی حد ذاته خوب است به شرط آنکه در این ائتلاف ها اصول و قواعد بازی رعایت شود.
وی تاکید کرد: افرادی که ائتلاف را می پذیرند باید به قواعد و نتیجه آن پایبند باشند و در غیر این صورت این مدل انتخاباتی نتیجه ای جز اختلاف و ایجاد شکاف نخواهد داشت؛ مانند آنچه که در سال 84 اتفاق افتاد.
جلالی، با شاره به دیگر قطب های جریان سیاسی و رقبای جریان اصولگرایی در انتخابات ، گفت: طبعا جریانات دیگر هم برای انتخابات در حال مطالعه هستند که جریان اصلاحات هم از این قاعده مستثنی نیست.
رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، ادامه داد: در درون جریان اصلاحات چهره های معقول، متعدل و ارزشی وجود دارد که اگر اصلاح طلبان بر روی آن چهره ها به اجماع برسند می توانند به عنوان یک قطب در عرصه رقابتهای انتخاباتی حاضر شوند.
وی تاکید کرد: اگر اصلاح طلبان می خواهند بعد از فتنه 88 به نظام بازگردند و در چارچوب قوانین موضوعه کشور فعالیت سیاسی داشته باشند بهتر است که با جریان تندرو و رادیکال خود مرزبندی کرده و با چهره های متعادل و ارزشی خود همچون شریعتمداری و امثالهم در انتخابات حضور یابند.
جلالی، همچنین دولت را از دیگر اضلاع رقابتهای انتخاباتی نام برد و خطرنشان کرد: رئیس جمهور اظهار داشته است که ما برگزار کننده انتخابات هستیم و نه حاضر در صحنه؛ اما شواهد و قرائن نشان دهنده این موضوع است که طیف های نزدیک به دولت نیز برای ورود به عرصه رقابتها در کارند و فعالیت های خود را آغاز کرده اند.