به گزارش مشرق، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات مقام‌های آمریکایی که ایران را عامل افزایش کم‌سابقه قیمت سوخت در آمریکا معرفی می‌کنند، در توئیتر نوشت:

مقامات آمریکایی ایران را مقصر افزایش بهای سوخت معرفی می‌کنند؛ تصور آنها این است که مردم آنقدر کم‌حافظه شده‌اند که دیگر به یاد نمی‌آورند کدام طرف آغازکننده تجاوز نظامی بود و چگونه اقداماتش موجب بحرانی شد که کشتیرانی تجاری را دچار اخلال کرد و تنگه هرمز را بست.

البته این نوع مغالطه، تازگی ندارد؛ در سال ۱۹۳۹، هیتلر از همین روش برای برای توجیه حمله به لهستان استفاده کرد و تجاوز نظامی به آن کشور را به‌عنوان «اقدام دفاعی» معرفی کرد.

وقتی آغازگران یک جنگ غیرقانونی، پیامدهای جنگی که خود شروع کرده‌اند را به قربانی نسبت می‌دهند، آیا این نشانه‌ای از نبوغ راهبردی آنها است یا صرفا مصداق روشن دیگری از «سیر نابخردی»؟

واکنش بقایی به مقصر دانستن ایران در افزایش قیمت سوخت در آمریکا


*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • اشکان IR ۱۱:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۱
    0 0
    همه اینها برای آماده کردن افکار عمومی آمریکایی ها ست که میگفتند چرا باید برای اسراییل بجنگیم دیگه وقتی به خودشون فشار بیاد نمی تونن در شبکه های اجتماعی مخالف جنگ باشن..
  • مهدی US ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۱
    0 0
    دولت امریکا ۴۷ سال کشور ما را تحریم کرده تحریم دارو و وسایل پزشکی حالا برای یک ماه گرانی بنزین که مقصر اصلی آنها رئیس جمهور امریکا و نتانیاهو است شما باید پاسخگوی جنایات امریکا باشی. بدرک که بنزین گران شده انشاالله که بنزین به ۲۰ دلار به هر گلن بشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس