کد خبر 1840160
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹
فرودگاه امام: مردم به شایعات توجه نکنند

سخنگوی شهر فرودگاهی امام از مسافران خواست ضمن بی‌توجهی به شایعات، ۳ ساعت پیش از پرواز در فرودگاه حاضر شوند.

به گزارش مشرق، علی کاشانی حیدری مدیرکل دفتر ارتباطات، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از مسافران خواست ضمن بی‌توجهی به اخبار و شایعات غیررسمی، برنامه پروازی خود را از مراجع معتبر پیگیری و مطابق برنامه اعلام‌شده برای انجام سفر در فرودگاه حضور پیدا کنند.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی مسافران برای انجام به‌موقع تشریفات سفر اظهار کرد: مسافران باید به نحوی برنامه‌ریزی کنند که حداقل سه ساعت پیش از زمان پرواز برای انجام تشریفات سفر در ترمینال‌های شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) حضور داشته باشند.

وی افزود: مسافران می‌توانند پیش از مراجعه به فرودگاه، برای دریافت آخرین وضعیت پروازها با شماره تلفن ۰۹۶۳۳۰ یا ۰۲۱۵۱۰۰۱۱۸ تماس بگیرند و اطلاعات مورد نیاز را از پایگاه اطلاع‌رسانی شهر فرودگاهی دریافت کنند.

کاشانی حیدری تأکید کرد: اطلاع‌رسانی درباره وضعیت پروازها و خدمات فرودگاهی صرفاً از طریق مراجع رسمی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) دنبال شود و مسافران از توجه و استناد به اخبار و مطالب منتشرشده در منابع غیررسمی خودداری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۷:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۸
    0 0
    کدوم پرواز😂😂

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس