کد خبر 1839264
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۵
ماجرای آدم ربایی ساختگی برای ازدواج چه بود؟

همه تصور می‌کردند آدم‌ربایان دختر جوان را ربوده و قصد اخاذی میلیــاردی دارند، اما تحقیقات پلیس مشخص کرد که ماجرا یک آدم‌ربایی ساختگی بوده است.

به گزارش مشرق، اوایل شهریورماه، مرد میانسالی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن ناگهانی دختر ۲۲ ساله‌اش به نام شهناز خبر داد. او گفت دخترش برای رفتن به آرایشگاه از خانه خارج شده اما دیگر بازنگشته و گوشی‌اش خاموش است. پس از ثبت شکایت، تحقیقات کارآگاهان آغاز شد اما بررسی‌های اولیه و بازبینی دوربین‌های مداربسته سرنخی از سرنوشت دختر جوان به دست نداد.

ساعاتی بعد، پدر شهناز پیام صوتی تکان‌دهنده‌ای در فضای مجازی دریافت کرد. صدای گریه دخترش بود که از شکنجه گروگان‌گیر می‌گفت. مرد ناشناس تهدید کرد اگر پلیس مطلع شود، دختر را می‌کشد و برای آزادی او ۵ میلیارد تومان پول نقد خواست. مأموران با حساسیت بالا، کنترل اوضاع را در دست گرفتند و پدر شهناز را برای قرار با آدم‌ربا راهنمایی کردند.

پس از ۱۱ قرار ناموفق که آدم‌ربا برای دریافت پول در نقاط مختلف تهران تعیین کرد، سرانجام در دوازدهمین قرار، محل تحویل کیف حاوی پول، پارکی در جنوب غرب تهران مشخص شد. کارآگاهان که پارک را به‌صورت نامحسوس زیر نظر داشتند، پسر جوانی را که برای برداشتن کیف نزدیک شده بود، در یک عملیات غافلگیرانه بازداشت کردند.

با انتقال متهم به نام کیوان به پلیس آگاهی، مشخص شد او همان خواستگاری است که خانواده شهناز قبلا به او جواب رد داده بودند. کیوان در بازجویی اعتراف کرد: من و شهناز عاشق هم بودیم. وقتی خانواده‌اش با ازدواج مخالفت کردند، نقشه آدم‌ربایی ساختگی را کشیدیم تا با پول اخاذی، ازدواج کنیم و به شهر دیگری برویم.

در ادامه، ما موران شهناز را در خانه یکی از بستگان کیوان پیدا کردند. دختر جوان نیز ضمن اعتراف به همدستی در این نقشه، تایید کرد که تمام ماجرا بازی بوده است. اکنون هر دو متهم برای تکمیل تحقیقات در بازداشت به سر می‌برند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 19
  • در انتظار بررسی: 0
  • هموطن IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۳
    5 0
    خخخخخخخ
  • IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    2 0
    خخخخخخخخخخخخخخ مبارکه
  • IR ۰۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    15 0
    پدر و مادر باید به دخترشون افتخار کنند و خاصه به تربیت متعالی شون! دختری که خانواده اش رو برای مرتیکه ای دزد و مفتخور میفروشه!
  • ایرج IR ۰۵:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    3 97
    شهناز خانم ! لااقل ۵۰ میلیارد اخاذی از ددی می کردی ! با پنج میلیارد که تو این دوره ی وانفسا کاری نمیشه از پیش برد ..:)
    • IR ۰۷:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
      64 1
      بیش ازاین ارزش نداشته مثل تو که بیش از پنج ریال ارزش نداری!!!
    • IR ۰۷:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
      70 1
      حسابِ جیب وکیف باباش را داشته و تو نمیخواد از خودت پارازیت درکنی!
    • IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
      26 0
      ازقدیم میگن:طمع زیاد،روزیِ کم هم قطع میکنه! تو هم دندون طمع خودتو بکن و بنداز دور و به کم قانع باش!
    • IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
      23 1
      پنج میلیارد تومن پول کمیه ؟
    • IR ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
      0 0
      تو اصلا میدونی 50میلیاردچندتا صفر داره آی کیو؟
  • IR ۰۷:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    29 0
    شهنازی که در 22سالگی چنین کاری میکنه خدا میدونه بعدأ چه کارهای خطرناکی ازش سرمیزنه!!!!
  • IR ۰۷:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    16 1
    این دختر فریب خواستگاری شده که می تواندآینده خود و آبروی خانواده خودرا ببرد
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    8 0
    دختری که در22سالگی اینکارومیکنه دیگه بعدا چه ها که نمیکنه!
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    23 0
    جسارت نمی کنم ولی وقتی بی حساب و کتاب به بچه ها امکانات و پول می دید نتیجش میشه این توقع بیجا
  • IR ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    19 1
    نتیجه تربیت با فرهنگ های وارداتی همینه....انتظار دیگری نباید داشت
    • مرید مولا علی علیه السلام IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
      1 12
      با فرهنگ های وارداتی یعنی چی بعد تو از کجا فهمیدی بافرهنگ وارداتی هستند میشناسیشون یا همینجوری در مورد دیگران قضاوت میکنی
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    9 1
    خدایا از خطاهای ما بگذر و فرزندان ما را هدایت فرما و موجب افتخار ما قرار بده
  • IR ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
    23 0
    واقعا اینها در چه خانواده ای بزرگ شده اند مریخی اند حشیشی اند فرشته های جهنمند .
  • خسروی IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
    1 0
    جوانان دراین سن ازاین کارها باغرور کاذب بسیارانجام میدن هیچگونه اشکالی نداره پیش آمده وکاریش نمیشه کرد لذا جوانان باید سعی کنند ازبزرگترها مشاوره بگیرند..
  • نگار IR ۰۴:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۸
    0 0
    دختری که بخاطر ی پسر دزد خانوادشو گول میزنه و نگرانشون میکنه لیاقتش بیشتر از این دزد هم نیست خاک برسرش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس