کد خبر 1838562
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۶

به گزارش مشرق، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در توئیتر درباره ادعاهای وزیر جنگ آمریکا راجع به تروریسم و اتهام‌زنی به ایران در این خصوص نوشت:

روایت وزیر جنگ آمریکا در سالگرد ۱۱ سپتامبر درباره تروریسم دچار تناقض بنیادین است. نمی‌توان جنگ‌افروزی کرد، مرتکب ترورهای وحشیانه شد، به غیرنظامیان حمله کرد و همزمان مدعی مبارزه با تروریسم و تعیین‌کننده تعریف آن بود.

عاملان ۱۱ سپتامبر ایرانی نبودند؛ بلکه همان کسانی بودند که آمریکا خود آنها را در دهه‌های پیشین سازماندهی کرده و پرورانده بود. پس از ۱۱ سپتامبر نیز آنچه در افغانستان و عراق به نام «جنگ علیه تروریسم» انجام دادید، حاصلی جز کشتار خیل عظیمی از غیرنظامیان بیگناه و ویرانی گسترده در افغانستان و عراق نداشت.

با این اوصاف، استفاده از سالگرد ۱۱ سپتامبر برای توجیه جنگ تجاوزکارانه علیه ایران، جنگی که با ترور بزدلانه مقامات یک کشور و هدف قرار دادن غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، همراه بود، تلاشی شرورانه برای مشروعیت‌بخشی به تجاوزی غیرقانونی با استفاده از زبان مبارزه با تروریسم است.

بقایی: آمریکا پرورش دهنده تروریسم در جهان


*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
    0 0
    بهتره بگی خود رژیم آمریکا تروریسته و کاسبی از ۱۱ سپتامبر دیگه لو رفته و سودآور نیست. ادبیات ما با تروریستها نباید غیرتهاجمی باشه.
  • 🇮🇷 پرچم ایران زمین ما NL ۱۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
    0 0
    ترامپ روانی دیوانه = دولت سگیونیست کودک کش فلشیست ترور و وحشت CIA و دلقک سیرک پنتانگون مزدور پولکی هالیوودی .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس