کد خبر 1836363
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۱
ژسوس به بارسلونا پیوست؛ جایگزین آلوارز از آرسنال آمد

پس از ناکامی بارسلونا در جذب مهاجم اتلتیکومادرید، آنها با مهاجم برزیلی تیم آرسنال قرارداد امضا کردند.

به گزارش مشرق، باشگاه بارسلونا از قرارداد با گابریل ژسوس مهاجم آرسنال خبر داد تا پس از ناکامی در جذب خولیان آلوارز، آبی و اناری‌ها یک مهاجم نوک در آخرین روزهای فصل نقل و انتقالات به خدمت بگیرند.

قرارداد ژسوس با بارسلونا ۳ ساله است و ESPN خبر داد کا این انتقال با مبلغ اولیه ۱۰ میلیون یورو (۸.۵ میلیون پوند / ۱۱.۵ میلیون دلار) انجام شده است. احتمالاً ۴ میلیون یوروی دیگر نیز به عنوان پاداش‌های مرتبط با عملکرد به این بازیکن به مبلغ قرارداد اضافه خواهد شد.

ژسوس ۲۹ ساله پس از آنتونی گوردون، کریم آدیمی، رودری، ژائو کانسلو و دومینیک لیواکوویچ، ششمین خرید تابستانی قهرمان اسپانیا خواهد بود.

ورود ژسوس به بارسا، فعلاً به تلاش این تیم برای جذب یک شماره ۹ پایان می‌دهد و پنجره نقل و انتقالات روز سه‌شنبه بسته می‌شود، اگر چه باشگاه بارسلونا همچنان به جذب آلوارز از اتلتیکو مادرید در آینده علاقه‌مند است.

پس از جدایی رابرت لواندوفسکی و فران تورس که آنها را بدون یک مهاجم شناخته شده در تیم باقی گذاشت، بارسا آلوارز را هدف اصلی خود در تابستان امسال قرار داد.

با این حال، با امتناع اتلتیکو از مذاکره با آنها، آنها مجبور شدند گزینه‌های دیگری را بررسی کنند و ژسوس به عنوان یک جایگزین ظاهر شد.

هانسی فلیک، سرمربی بارسا، گفت که از در دسترس بودن ژسوس شگفت‌زده شده و افزود که این مهاجم کاملاً با سبک بازی تیمش مطابقت دارد.

ژسوس در آرسنال دیگر آن ستاره سابق نبود و کای هاورتز و ویکتور گیوکرس به او در خط حمله ترجیح داده می‌شدند.

پس از درخشش در تیم برزیلی پالمیراس، او ابتدا در سال ۲۰۱۶ به انگلیس و منچسترسیتی نقل مکان کرد و در ۲۳۶ بازی ۹۵ گل برای این تیم لیگ برتری به ثمر رساند.

در سال ۲۰۲۲ به آرسنال منتقل شد. او در اولین سال حضورش در لندن، در ۳۳ بازی ۱۱ گل به ثمر رساند، اما مصدومیت‌ها حضور او را در فصول اخیر محدود کرده است.

او پس از به ثمر رساندن ۳۲ گل در ۱۲۳ بازی، توپچی‌ها را ترک کرد و راهی نیوکمپ شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس