آمریکا در آستانه بزرگ‌ترین لغو ویزا؛ خطر اخراج 200 هزار خارجی

واشنگتن قصد دارد ویزای نزدیک به ۲۰۰ هزار تبعه خارجی را که درخواست پناهندگی کرده یا در پی آن هستند، باطل کند.

به گزارش مشرق، بنا بر اعلام مقامات آمریکایی، واشنگتن قصد دارد ویزای نزدیک به ۲۰۰ هزار تبعه خارجی را که درخواست پناهندگی کرده یا در پی آن هستند، باطل کند که این اقدام بزرگ‌ترین روند لغو روادید در تاریخ این کشور به شمار می‌رود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامات آمریکایی که نامی از آنها نبرد،گزارش داد: ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای اجرای بزرگ‌ترین روند ابطال روادید در تاریخ خود است که حدود ۲۰۰ هزار تبعه خارجی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش، این اقدام شامل حال افرادی خواهد شد که درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند و یا در حال پیگیری فرآیندهای مربوط به آن هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • ساس IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
    1 4
    الان وقت خرید این افراد است بقای بهتر در جای بهتر در صورت شرکت در یک شبکه مخفی کاری و سیستم زیرزمینی بقا در ایالات متحده، هدایت بخشی به خارج امریکا و فالوور گیری پیشدستانه از تابعین جوان و نوجوان رسمی ایالات متحده و هدایت بخشی دیگر به سازمانهای زیرزمینی و پونما داخل خود ایالات متحده.
  • IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
    1 1
    الان وقتشه بگید همشون بیان ایران

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس