کد خبر 18344
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۰

در آستانه ماه محرم و توزيع نذورات و مراسم عزاداري در مساجد، تکايا و هيأت‌ها، توصيه‌هاي لازم بهداشتي از سوي رييس اداره نظارت بر اماکن محيط وزارت بهداشت اعلام شد. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر سيدرضا غلامي گفت: هيأت امناء مساجد و حسينيه‌ها بر تهيه مواد اوليه غذايي بهداشتي و سالم در اين ايام نظارت کنند و نکاتي نظير استفاده از ظروف يک‌بار مصرف گياهي، عدم نگهداري بيش از دوساعت غذا در محيط غير مسقف و ظروف يکبار مصرف، رعايت نکات بهداشتي در هنگام پخت و پز و توزيع را مدنظر داشته باشند.

وي افزود: اگر از سبزي خوردن و سالاد در نذورات استفاده مي‌شود بايد چهارمرحله سالم‌سازي شامل: شستشو، انگل زدايي، گندزدايي با مواد مجاز و شستشوي نهايي در مورد هريک از سبزي‌ها، ميوه‌جات و صيفي‌جات انجام شود.

وي با اعلام اين که هنگام توزيع مواد غذايي توزيع‌کنندگان غذا نبايد روي سفره راه بروند، گفت: هنگام کشيدن و توزيع غذا استفاده از دستکش‌هاي يکبار مصرف ضروري است و متوليان اين امور بايد با مرکز بهداشت منطقه خود درخصوص دريافت کار معاينه پزشکي براي مسئولان آشپزي و توزيع غذا هماهنگ کنند.

غلامي نظافت سرويس‌هاي بهداشتي، عدم استعمال دخانيات، وجود مايع دستشويي و مايع صابون در سرويس‌هاي نظافت را مورد تاکيد قرارداد و اظهار داشت: مناطقي از حاشيه شهرها و برخي روستاها که آب شبکه لوله‌کشي ندارند، براي اطمينان از بهداشتي بودن آب با خانه‌ها و مراکز بهداشت منطقه خود هماهنگ کنند تا براي تشخيص سلامت از آب نمونه‌برداري شود.

وي استفاده از روغن‌هاي با ترانس زير 10 و ترجيحاً زير 5 را براي طبخ غذا متذکر شد و بيان داشت: استفاده از نمک يددار تصفيه شده و پخت غذا در محيط مسقف و عدم استفاده از ذغال و چراغ نفتي و گازوييل براي گرم کردن ديگ‌ها، کنترل کيفي سيستم حرارتي و گرمايي قبل از ايام محرم که با سوخت ناقص بکارگيري نشوند و نصب کپسول ضد حريق در جايگاه‌هاي آشپزي و تکايا ساير مواردي است که بايد به رعايت آنها توجه ويژه داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس