کد خبر 1833194
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۰
استقلال به دنبال شکستن یک طلسم در قائمشهر

استقلال در شرایطی در هفته دوم لیگ برتر به مصاف نساجی می‌رود که در ۴ بازی اخیرش در این شهر به پیروزی نرسیده است.

به گزارش مشرق، استقلال سه‌شنبه در ورزشگاه وطنی قائمشهر میهمان نساجی است. تیمی که پس از یک‌فصل غیبت به لیگ برتر برگشته. جایی که بازی‌های سختی را بر استقلال تحمیل کرده.

آخرین برد استقلال در این ورزشگاه به ۴ آذر ۱۳۹۸ بازمی‌گردد. جایی که آبی‌ها با هدایت استراماچونی و با گلزنی زوج طلایی‌شان دیاباته و قایدی دو بر یک به پیروزی رسیدند.

از آن زمان تاکنون دو تیم ۴ بار دیگر در این شهر به مصاف هم رفتند که بازی‌ها با نتیجه مساوی به پایان رسیده. یک تساوی در این میان از شکست هم برای استقلالی‌ها دردناک‌تر بود. ۴ خرداد ۱۴۰۳ آنها در کورس قهرمانی با پرسپولیس و یک هفته مانده به پایان بازی‌ها تیم تحت هدایت نکونام بدون گل مساوی کرد و صدر را از دست داد.

در پایان آن فصل پرسپولیس به شکلی دراماتیک قهرمانی را در شرایطی که در اغلب فصل در رده دوم بود، به دست آورد.

حالا سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال در حرف‌هایش پیش از بازی گفته: «به هواداران قول می‌دهم که بازیکنان ما به لحاظ بدنی و ذهنی آماده این بازی هستند».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس