به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر کاظم ندافی با اشاره به افزایش آلودگی هوا افزود: با توجه به تداوم این وضعیت در چند روز اخیر، در این شرایط افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از هرگونه فعالیت فیزیکی خارج از منزل اجتناب کنند و سایر افراد نیز باید از فعایت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب کنند.
وی گفت: در این شرایط انتظار می رود با افزایش بیماری های قلبی یا ریوی مواجه شویم بنابراین لازم است مراکز بهداشتی و درمانی آمادگی لازم را برای مواجهه با این شرایط داشته باشند.
دکتر ندافی در ادامه افزود: توصیه می شود در این شرایط مسابقات ورزشی که مستلزم فعالیت شدید بدنی است انجام نشود. همچنین با توجه به این توصیه همیشگی مردم با مصرف میوه ها و سبزی جات حاوی مواد آنتی اکسیدان به حفظ سلامت خود کمک کنند و در منازل استفاده از شومینه و اجاق گاز را به حداقل برسانند تا آلودگی کمتری در داخل ساختمان ایجاد شود.
کد خبر 182814
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۸
- ۰ نظر
- چاپ
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرایط کیفیت هوای تهران همچنان در وضعیت ناسالم قرار دارد و ورزشکاران بهتر است فعالیت شدید بدنی نداشته باشند.