به گزارش مشرق به نقل از فارس، روناک گراوندی در مورد کشف خود گفت: با بررسیهای علمی که در اطراف کرمانشاه صورت گرفت در یکی از این گردشهای علمی موفق به کشف چند نمونه فسیل مرجان از خانواده «کنولتیده» و فسیل غیر مرجان شدم.
براساس گزارش دانشگاه آزاد کرمانشاه، گراوندی ادامه داد: به منظور تایید کشف خود با پروفسور محمدالجمیل از استادان مطرح زمین شناس دانشگاه قاهره و جده مشاوره انجام دادم و ایشان پس از مشاهده نمونهها و اطلاعات ارائه شده، سیستماتیک آنها را تایید کرد و مشخص شد که این نمونه فسیلها مربوط به 73 میلیون سال قبل و «کرتاسه» است که در آن زمان کرمانشاه جزئی از یک دریای کم عمق بوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در مورد نشانی دقیق محل کشف فسیلها گفت: از آنجاییکه در تلاشم منطقه کشف فسیلها را به صورت یک ژئوپارک یا پارک زمین شناسی ثبت کنم فعلا از عنوان کردن نشانی دقیق محل معذورم، اما پس از ثبت و ارائه کشف به صورت مقاله علمی، مراجع ذیصلاح علمی و استادان و دانشجویان میتوانند از محل بازدید کنند.
وی تاکید کرد: در محل مورد نظر نمونههای بسیار دیگری مربوط به کرتاسه وجود دارد، اما در حال حاضر و به دلیل مطالعات تکمیلی، از ذکر آنها خودداری میکنم ولی باید تاکید کنم که این کشف از نظر زمین شناسی بسیار مهم است و فرضیه دریا بودن استان کرمانشاه را تایید میکند و افتخار کشف خود را به تمامی همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تقدیم میکنم.
شایان ذکر است، روناک گراوند، مخترع دستگاه بایو رآکتیو ایر لیفت همزندار است که خاک کائولن را فروشویی میکند و در حال حاضر نیز در صدد ثبت اختراع دیگری است که در آینده نزدیک اختراع جدید خود را به اطلاع عموم خواهد رساند.