کد خبر 1823411
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶
جوزف عون: شیفته اسرائیل نیستم

رئیس جمهور لبنان که تلاش دارد رسوایی دولت خود در امضای توافق چارچوب با رژیم صهیونیستی را توجیه کند، گفت که شیفته اسرائیل نیست، ولی چاره‌ای جز این توافق نداشته است. 

به گزارش مشرق به نقل از النشره، جوزف عون رئیس جمهور لبنان در دیدار با تعدادی از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران این کشور در توجیه امضای توافق چارچوب با رژیم صهیونیستی در سایه انتقاد گسترده محافل خبری و نخبگان کشورگفت: من می‌خواهم به شما بگویم که شیفته اسرائیل نیستم، اما از شما می‌خواهم هر راه حل دیگری که می توانید به من پیشنهاد کنید.

وی ادامه داد: من به کسانی که با توافق چارچوب مخالف هستند، می‌گویم که در انتظار راه حل یا هر توافقی هستم که ما را از جنگ خارج کند.

عون بدون اشاره به مخالفت بخش گسترده‌ای از افکار عمومی لبنانی‌ها با توافق چهارچوب با رژیم صهیونیستی که می‌تواند مقدمات عادی‌سازی روابط با این رژیم را فراهم کند، مدعی شد: شرایط کنونی کاملاً متفاوت از دوره ۱۷ می است و همه با من تماس می گیرند و نسبت به این اقدام به من تبریک می‌گویند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 8
  • علی IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    2 1
    ولی به اش سواری میدم.
    • IR ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
      2 1
      دوست داره سواری بده . به ما چه ؟
  • IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    2 2
    ذاتا دشمن اسلام هست
  • IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    2 2
    کی گفته تو شیفته اسراییل هستی تو مزدور کثیفی که برای پول هر کاری می کند هستی شیفته اسراییل ترامپ نجس است
  • IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    2 2
    تو برده ای
    • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
      1 2
      دوست داره برده باشه . به تو چه ؟؟
  • روزه IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    2 1
    از چاپلوس ها انتظاری غیر از این نمی رود .کشور فروختی فقط بگی من رییس جمهور لبنان هستم . جوجه
  • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    1 2
    به خدا هستی
  • IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
    0 0
    کچل موفرفری دروغگو و خائن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس