جشنواره گل ژاپن در هزارمین بازی تاریخ جام جهانی/ تونس با رنار هم باخت

تیم ملی فوتبال ژاپن در دومین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ تونس را با نتیجه‌ای پرگل مغلوب کرد.

به گزارش مشرق، تیم‌های ملی فوتبال ژاپن و تونس در دومین بازی خود در گروه F جام جهانی از ساعت ۷:۳۰ صبح امروز (یکشنبه) در ورزشگاه مونتری مکزیک به مصاف هم رفتند تا برگزار کننده هزارمین بازی تاریخ جام‌های جهانی باشند. در نهایت این ژاپنی‌ها بودند که با نتیجه ۴ بر صفر پیروز شدند.

با توجه به فرمت جدید جام جهانی و حضور ۴۸ تیم و صعود ۳۲ تیم به مرحله حذفی، کسب ۴ امتیاز ضریب اطمینان بالایی برای صعود یک تیم خواهد بود و حالا ژاپن با این شرایط تقریبا خیالش از این بابت راحت است و با آرامش بیشتری نسبت به سوئد حریف بعدی‌شان در بازی سوم خود حضور پیدا خواهد کرد. ژاپن پیش از این در جام‌ جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ توانسته بود از مرحله گروهی صعود کند.

سامورایی‌ها که در بازی اول خود مقابل هلند نمایش خوبی داشتند و توانستند هلندی‌ها را با گل دقایق پایانی خود با نتیجه ۲-۲ متوقف کنند، در بازی با تونس از ابتدا بازی را پرقدرت شروع کرد و در چهارمین دقیقه توسط کامادا به گل نخست دست پیدا کردند. ژاپن در دقیقه ۱۵ هم تا آستانه به ثمر رسیدن گل دوم رفت اما به دلیل اینکه توپ کامل از خط دروازه تونس رد نشده بود پس از بازبینی صحنه توسط VAR گل تایید نشد.

در ادامه بازی باز هم این ژاپن بود که عطش گلزنی داشت و مزد بازی هوشمندانه و منظم خود را گرفت و در دقیقه ۳۱ توسط اوئدا به گل دوم رسید.

در نیمه دوم تونس کمی بهتر بازی و سعی کرد کمتر به حریف موقعیت و فضا بدهد اما شاگردان هروه رنار باز هم متزلزل ظاهر شدند و ژاپن در دقیقه ۶۹ توسط ایتو به گل سوم رسید. این پایان کار برای دو تیم نبود و در دقیقه ۸۴ اوئدا گل دوم خود و چهارم تیمش را به ثمر رساند. تونس هم نتوانست با سرمربی جدید خود هروه رنار کاری از پیش ببرد و همانطور که مربی فرانسوی این تیم پیش از بازی گفته بود خبری از جادو نبود و تیم آفریقایی خیلی زود از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت.

استوان کوارچ رومانیایی قضاوت این بازی را برعهده داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
    2 0
    آخه گل زدن به تونس هم ذوق و شوق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • IR ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
      0 1
      پس تیم قلعه نوعی شوق و ذوق ق داره
    • مهدی IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
      1 1
      نه مساوی با نیوزلند ذوق و شوق داره
    • IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
      0 0
      نه کیسه گل شدن مقابل بلژیک امشب حالی میده و شوق و ذوق داره
    • IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
      0 0
      کشور تحریم شده و منزوی که حتی ورزشگاه و زمین تمرین نداره چرا باید با ژاپن مقایسه کنی پسرم؟
  • ناصر IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
    0 0
    واقعیت این است این تیم ژاپن خروجی جی لیگ نیست در واقع محصول حمایت شرکت‌های چند ملیتی زاپنی از بازیکنان ژاپن واعزام آنها به لیگهای معتبر اروپایی است حدود ۲۵ نفر از این تیم در لیگهای اروپایی مشغولند واین رشد قارچی فوتبال ژاپن است البته وضعیت کره نیز مشابه ژاپن است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس