کد خبر 1819534
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰
آگیره: به چیزی که می‌خواستیم رسیدیم

سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک از عملکرد شاگردانش برابر کره جنوبی راضی نیست.

به گزارش مشرق، خاویر آگیره که شاگردانش صبح امروز (جمعه - به وقت تهران) موفق شدند با نتیجه یک بر صفر کره جنوبی را شکست دهند و ضمن صدرنشینی در گروه A، صعود خود به مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ را هم قطعی کنند، گفت: بازی سختی بود، اما به چیزی که می‌خواستیم رسیدیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک که از عملکرد شاگردانش راضی نیست، در بخش دیگری از صحبت‌هیایش اظهار داشت: تیم هنوز جای پیشرفت زیادی دارد. ما خوب کار می‌کنیم، اما بازی خیلی خوبی نبود. آنها ما را تحت فشار زیادی قرار دادند، هیچ فضایی به ما ندادند و ما هم همینطور. در نهایت، احساس می‌شد که یک اشتباه به هر نحوی تفاوت را رقم خواهد زد. بازی خیلی خوبی نبود و حریف به ما اجازه کار زیادی نداد.

سرمربی تیم ملی مکزیک همچنین درباره زننده تک گل تیمش که در پایان این دیدار به عنوان بهترین بازیکن زمین هم معرفی شد، خاطرنشان کرد: بعد از بازی افتتاحیه جام جهانی (دیدار مکزیک با آفریقای جنوبی)، لوئیس رومو پیش من آمد و گفت که بهترین عملکردش را ارائه نداده است که در پاسخ به او گفتم نگران نباش چون در بازی با کره بازی بسیار بهتری ارائه خواهی داد. من واقعاً خوشحالم که او امروز خوب عمل کرد و ما اکنون برای مرحله بعدی آماده هستیم.

مکزیک در آخرین بازی خود در مرحله گروهی بیست‌وسومین دوره جام جهانی روز سه‌شنبه به مصاف جمهوری چک خواهد رفت.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس