کد خبر 181724
تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۸

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه دشمن در تدارک فتنه ای دیگر است، گفت: ملت ایران همواره باید بیداری و هوشیاری خود را در مقابل فتنه گران داخلی و خارجی حفظ کند.

به گزارش مشرق، آیت الله ˈحسن ممدوحیˈ روز جمعه در آستانه سالروز حماسه نهم دی، در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه توطئه های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی هیچگاه تمام نخواهد شد، افزود: توطئه دیگری در راه است که نشانه های آن هم قابل مشاهده است، لذا مردم باید هوشیار باشند و به دشمن مهلت ندهند.

وی قیام خودجوش ملت در نهم دی ماه سال 88 را پاسخ دندان شکنی به استکبار جهانی و توطئه گران داخلی خواند و افزود: قیام نهم دی نشانگر اوج بصیرت و بیداری ملت ایران در مقابل فتنه گران داخلی و خارجی بود.

وی گفت: به حمدالله خداوند تبارک و تعالی ملت ایران را دشمن شناس آفریده است به گونه ای که به سرعت در مقابل هر توطئه ای واکنش نشان می دهد.

آیت الله ممدوحی افزود: با این حال، دشمن هیچگاه دست بردار نیست و باز هم توطئه های خود را تکرار می کند، لذا بر ملت واجب است که همواره هوشیار و بیدار باشند.

وی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در هدایت و بیداری مردم در مقابل فتنه گران گفت: معظم له، کلیدی ترین نقش را در تمامی مسائل کشور بر عهده دارند.

وی افزود: مقام معظم رهبری نعمت بزرگی است که خداوند نه تنها به کشور ما بلکه به تمامی آزادیخواهان جهان داده است، لذا تبعیت و پیروی از فرمایشات و توصیه های ایشان همواره راهنما و راهگشای ملت در مقابله با فتنه هاست.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در پایان تاکید کرد: مردم باید هوشیار باشند و با آگاهی تو دهنی محکمی به آن ها بزنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس