به گزارش گروه خواندنی های مشرق، بسیاری از والدین ممکن است فرزندان خودشان را پول آشنا نکنند و یا اینکه این کار را به عهده خودشان بگذارند. این مورد یک اشکال در تربیت فرزندان به حساب می آید و باید با رعایت یک سری نکات خاص آن را از بین برد.
** ابتدا باید کودکان تان را با استفاده های پول و انواع مختلف آن آشنا کنید. بعد از اینکه فرزندتان توانست پول را بشمارد می توانید از او بخواهید به شما کمک کند تا به پول عادت کند.
** نکته ای که باید از همان ابتدا به فرزندتان گوشزد کنید صرفه جویی در مصرف پول است. اگر در ابتدای آشنایی فرزندان با پول آن ها را صرفه جویی آشنا نکنید در آینده ممکن است دچار مشکل شوند.
** الگوی فرزندتان باشید تا آن ها نیز از شما یاد گرفته و طرز استفاده از پول را یاد بگیرند. اگر شما مسائلی مانند پس انداز و صرفه جویی را رعایت کنید فرزندتان نیز آن ها را یاد می گیرد.
** پول تو جیبی یکی از مسائلی است که باید همیشه برای فرزندتان مقرر کنید. پول های هفتگی و یا روزانه باعث می شودتا فرزند شما نحوه استفاده از آن را بیشتر فرا بگیرد.
** اگر شما فرزندتان را يك باره با اطلاعات بمباران كنيد گيج مي شود. شما نبايد انتظار داشته باشيد كه او يك شبه مديريت پول را ياد بگيرد. و اين كار وقت گير است. هر ماه يك نكته را در مورد پول به فرزندتان ياد دهيد.
** فرزندتان را بانک آشنا کنید تا از همان بچگی بتواند کارهای بانک را بشناسد و مزیت های آن را بشناسد. بانک یکی از مواردی است که خیلی از خانواده ها آن را به فرزندشان نمی آموزند.
** فرزندتان را در شرایط سخت مالی قرار دهید. اگر فرزندتان پس انداز خود را خرج کرده است و هم اکنون چیزی را طلب می کند برای او تهیه نکنید و به او یاد بدهید که پس انداز خود را در چه مواقعی باید استفاده کند.
داشتن پول براي خريد مايحتاج زندگي ضروري است و اگر والدين از همان سنين پايين مهارت مديريت پول را به فرزندان خود نياموزند مشكلات متفاوتی رخ خواهد داد.