کد خبر 1809194
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۳
سفارت آمریکا خواستار «ترک فوری» اتباع این کشور از عراق شد

سفارت آمریکا در بغداد با وجود بازگشایی حریم هوایی و ازسرگیری تعداد محدودی از پروازهای تجاری، مدعی ادامه خطرهای امنیتی در عراق شد.

به گزارش مشرق، سفارت آمریکا بدون ارائه هیچ دلیلی، از اتباع خود خواست که به عراق سفر نکنند و در صورت حضور در این کشور، فوراً آنجا را ترک کنند.

این نهاد با انتشار بیانیه‌ رسمی گفت که حریم هوایی عراق به طور جزئی باز شده ، اما تهدیدهای مربوط به حملات موشکی، پهپادی و راکتی همچنان پابرجاست که این مسئله سفر هوایی را با خطر مواجه می‌کند.

سفارت آمریکا با اشاره به اینکه وضعیت هشدار سفر به عراق در «سطح ۴» قرار دارد که بالاترین سطح هشدار است، مدعی شد که گروههای مقاومت قصد دارند در سراسر عراق از جمله منطقه کردستان، علیه عناصر آمریکایی و منافع این کشور، دست به عملیات بزنند.

واشنگتن با اشاره به «حمایت‌های سیاسی، مالی و عملیاتی برخی نهادهای مرتبط با دولت عراق از این گروه‌ها»، گفت که با وجود این دستور، نمایندگی آمریکا در عراق به فعالیتهای خود ادامه می‌دهد.

سفارت آمریکا همچنین نسبت به «مراجعه به مقر سفارت در بغداد یا کنسولگری عمومی در اربیل به دلیل خطرات امنیتی بالا» هشدار داد.

این نهاد از شهروندان آمریکایی که نیاز به کمک دارند در خواست کرد که به جای مراجعه حضوری، از طریق ایمیل با سفارت در بغداد یا کنسولگری در اربیل در ارتباط باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس