سلاح جدید حزب‌الله که اسرائیل نمی‌تواند رهگیری کند

حزب‌الله تنها با ۵۰۰ دلار پهپادهایی شلیک می‌کند که اسرائیل نمی‌تواند آن‌ها را رهگیری کند.

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان طی هفته‌های اخیر با انتشار ویدئوهایی از حملات دقیق پهپادی، توانمندی خود در هدف قرار دادن تانک‌های مرکاوا، نفربرها و تجهیزات زرهی ارتش رژیم صهیونیستی را به تصویر کشیده است.

در این میان، آنچه بیش از پیش توجه کارشناسان را جلب کرده، رونمایی مقاومت اسلامی لبنان از کوادکوپترهای انفجاری (FPV) برای نخستین‌بار در نبرد علیه اراضی اشغالی است؛ پرنده‌هایی که به دلیل مقاومت بالا در برابر جنگ الکترونیک و سطح مقطع راداری کوچک، شناسایی آن‌ها بسیار دشوار بوده و با قدرت مانور خیره‌کننده، حتی قابلیت ورود به مجاری حساس و داخل ساختمان‌ها را دارند.

این کوادکوپترهای انتحاری با توان حمل ۵ کیلوگرم مواد منفجره، قادرند اهداف مورد نظر را در بردهای ده‌ها کیلومتری با دقت نقطه‌زنی منهدم کنند.

به گفته برخی منابع، حزب‌الله تنها با ۵۰۰ دلار پهپادهایی شلیک می‌کند که نمی‌توان رهگیری کرد.

این سلاح‌ها به یک کابل فیبر نوری متصل‌اند که آن‌ها را در برابر رهگیری از طریق اخلال در ارتباطات، به‌طور کامل مصون می‌کند.

سلاح جدید حزب‌الله که اسرائیل نمی‌تواند رهگیری کند

به‌طور کلی، ریزپرنده‌ها که در چهار مدل اصلی «بال‌زن، بال‌ثابت، بال‌چرخان و عمودپرواز» طراحی می‌شوند، به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود در سال‌های اخیر به کانون توجه قدرت‌های نظامی جهان تبدیل شده‌اند.

این تجهیزات در میدان نبرد توانایی‌های ویژه‌ای از جمله حمل محموله‌های ضدزره، ضدنفر و ضداستحکامات را دارا هستند.

از سوی دیگر، تحلیلگران معتقدند کارکرد این ریزپرنده‌ها تنها به میدان جنگ محدود نمی‌شود؛ بلکه در حوزه‌هایی همچون نظارت‌های اضطراری، گشت مرزی، شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات، نقشه‌برداری، پایش خطوط انتقال انرژی و ترافیک شهری نیز کاربردی حیاتی دارند.

همین تنوع عملکردی باعث شده است تا امروزه این فناوری در طیف گسترده‌ای از مأموریت‌های نظامی و غیرنظامی در سراسر جهان به کار گرفته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۶
    2 0
    دیگر دوران تسلط مطلق غرب بر تکنولوژی گذشته ا ست. وقت موشک پرقدرت ایران از این همه پدافند جدید غربی میگذرد و وقتی رادار ایران اف 35 را میبیند یعنی دوران چند قطبی در علم فرارسیدن است . لبنانی های عزیز هم با تاسی از ایرانیها به زودی کشورشان را پس خواه‍ند گرفت
  • IR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۶
    0 0
    اگر کمک ایران یا حملات حزب اله مثل غزه ضعیف و ناکارامد بشه مثل غزه محو میشوند وگرنه باید مناطق حساس شهرک ها انبار مهمات و بالگرد را بزنند غاصب بدبخت شود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس