خبرفوری

معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان گفت: در حملات صبح امروز دشمن صهیونیستی و امریکایی در استان چند واحد انبار و سوله مورد هدف قرار گرفت.

به گزارش مشرق، حمزه امرایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: این انبار و سوله ها متعلق به شرکت تعاونی روستایی در شهرستان های کبودرآهنگ، بهار و اسدآباد بود که مورد اصابت قرار گرفت.

وی اضافه کرد: به منظور امداد و خدمات رسانی بلافاصله تیم های مدیریت بحران به این مناطق اعزام شدند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان اظهارکرد: براساس گزارش های واصله، این حملات آسیب انسانی در پی نداشته و به تعدادی از منازل مسکونی مجاور محل های مورد حمله آسیب وارد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    0 0
    احتمالا کسی امار داده تو اون سوله ها موشک یا مرتبط به نظامی نگهداری میشده اینا تو این دور دیدن که موشک ها از هرجایی شلیک میشن انبار وسوله ها رو تحت نظر گرفتن
  • IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    0 0
    حمله به روستاها راهبرد حزب دموکرات آمریکا در ارتش تروریستی آمریکا است که بر این باور است که جمهوری اسلامی تنها در روستاها طرفدارانی دارد و بنابراین با بمباران روستاها می خواهد که روستاییان را از جمهوری اسلامی بیزار کند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس