کد خبر 1793764
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
جاده چالوس یکطرفه شد؛ ترافیک سنگین در راه‌ها

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور کندوان و آزادراه تهران–شمال خبر داد و گفت: به منظور تخلیه بار ترافیکی، مسیر جنوب به شمال این محور یک‌طرفه شد.

به گزارش مشرق، علی صادقی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: به منظور تخلیه بار ترافیکی، مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران–شمال به صورت مقطعی یک‌طرفه شده است.

وی افزود: در حال حاضر در مسیر شمال به جنوب محور کندوان به ویژه در محدوده‌های مرزن‌آباد تا پل زنگوله ترافیک سنگین گزارش شده است.

صادقی ادامه داد: در محور هراز نیز در محدوده‌های بایجان و لاسم شاهد ترافیک سنگین هستیم و تردد خودروها با کندی انجام می‌شود.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با اشاره به شرایط جوی در ارتفاعات استان تصریح کرد: هم‌اکنون در ارتفاعات محورهای کندوان، هراز و سوادکوه بارش برف گزارش شده و رانندگان باید با احتیاط بیشتری تردد کنند.

وی از رانندگان خواست پیش از سفر از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند و تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند تا از بروز مشکلات احتمالی در مسیر جلوگیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس