بارزانی: پس از دیدار با آیت‌الله خامنه‌ای کیفیت روابط ایران و اقلیم کُردستان بهبود یافت

نیچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که این اقلیم بخشی از هیچ درگیری یا تشدید تنش نظامی نخواهد بود.

به گزارش مشرق،‌ به نقل از شبکه الجزیره، در همین حال، مسعود بارزانی رئیس حزب دموکرات کردستان عراق نیز تأکید کرد که برای دور نگه داشتن اقلیم کردستان عراق از جنگ، تمام تلاش خود را به کار خواهند گرفت.

حزب دموکرات کردستان همچنین گزارش‌ها درباره دخالت اقلیم کردستان در حمایت از تروریست های تجزیه طلب را نادرست دانست.

در همین راستا، قاسم الأعرجی مشاور امنیت ملی عراق چند روز پیش تأکید کرد که عراق به تلاش‌های دیپلماتیک خود با طرف‌های مختلف با هدف مهار بحران، توقف تشدید تنش‌ها و بازگشت به مسیر گفت‌وگو ادامه می‌دهد.

وی گفت که «محمد شیاع السودانی» فرمانده کل قوا و نخست‌وزیر عراق، دستور پایبندی کامل به توافقنامه امنیتی امضاشده بین دو کشور و عدم اجازه به هیچ یک از گروه‌ها برای نفوذ و رخنه به مرزهای ایران و اجرای عملیات‌های تروریستی از خاک عراق را صادر کرده است.

مشاور امنیت ملی عراق افزود که وزارت کشور اقلیم کردستان عراق نیروهای امنیتی پیشمرگه را در نوار مرزی تقویت کرده تا کنترل بیشتری بر نقاط مرزی از سمت اربیل داشته باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس