.

جمهوری اسلامی ایران به تشدید تنش‌ها بین پاکستان و افغانستان واکنش نشان داد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در پی تشدید تنش‌ها بین پاکستان و افغانستان بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مراتب نگرانی و تأسف عمیق خود را از تشدید درگیری بین دو کشور همسایه و مسلمان، پاکستان و افغانستان، و پیامدهای امنیتی و انسانی آن، ابراز داشته و خواستار آغاز فوری گفت‌وگو و تعامل بین دو کشور برای توقف درگیری و کاهش تنش می‌باشد.

درگیری بین پاکستان و افغانستان نه تنها موجب وارد آمدن تلفات انسانی و خسارات مادی برای دو کشور همسایه شده بلکه باعث تشدید ناامنی در منطقه پیرامونی و نیز پیامدهای انسانی و امنیتی برای کل منطقه خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران ضمن تجدید درخواست از هر دو طرف برای احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یکدیگر و پرهیز از هر اقدامی که می‌تواند موجب تشدید تنش و درگیری شود، آمادگی خود را برای هرگونه مساعدت در کاهش تنش و فراهم آوردن امکان گفت‌وگو بین دو کشور برای توقف کامل درگیری نظامی و نیل به تفاهم اعلام می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • US ۲۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۸
    0 0
    خودما دچار تنش هستیم بعد به دیگران توصیه می کنیم!!!
  • US ۲۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۸
    0 0
    باراکالا،
  • محمد IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۹
    0 0
    با آغاز این درگیری‌ها، ته مونده جمعیت افغانستان هم به ایران می‌آیند. شاید چند ده میلیون هم از پاکستان به این سرزمین مقدس، تشریف بیاورند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس