کد خبر 1786912
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
قطر تلاش رژیم صهیونیستی برای اشغال بیشتر کرانه باختری را محکوم کرد

قطر، تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر الحاق بخش دیگری از اراضی کرانه باختری به اراضی اشغالی را محکوم کرد و آن را ادامه‌ای از طرح‌های غیرقانونی اشغالگران برای سلب حقوق مردم فلسطین دانست.

به گزارش مشرق به نقل از الشروق، نمایندگی قطر در سازمان ملل بار دیگر بر موضع آن کشور در حمایت از مسأله فلسطین و پایداری فلسطینی‌ها که مبتنی بر قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی و راه‌حل دودولتی است، تأکید کرد و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف را ضروری دانست.

«علیا احمد بن سیف آل ثانی»، نماینده دائم قطر در سازمان ملل، در نشست توجیهی شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه از جمله مسئله فلسطین در مقر سازمان ملل در نیویورک در بیانیه کشورش اعلام کرد که دوحه به تلاش‌های خود همراه با شرکای بین‌المللی برای تحکیم امنیت و ثبات در منطقه ادامه خواهد داد.

در بیانیه قطر همچنین آمده است که این نشست در پی «اقدامات غیرقانونی اسرائیل» برگزار می‌شود که هدف آن تحمیل حاکمیت غیرمشروع اسرائیل، گسترش شهرک‌سازی و ایجاد وضعیت حقوقی و اداری جدید در کرانه باختری اشغالی با هدف تسریع روند الحاق غیرقانونی و آواره‌ کردن مردم فلسطین است که از جمله آنها تصمیم اخیر رژیم اشغالگر مبنی بر تبدیل اراضی کرانه باختری اشغالی به «املاک دولتی» تابع مقامات اشغالگر است.

قطر ضمن محکوم کردن این اقدامات، آن را ادامه‌ای از طرح‌های غیرقانونی اشغالگران برای سلب حقوق مردم فلسطین دانست و خواستار همبستگی جامعه بین‌المللی برای فشار بر اشغالگر جهت متوقف ساختن اجرای این تصمیم و جلوگیری از پیامدهای خطرناک آن شد.

نماینده قطر در سازمان ملل همچنین به‌شدت نقض‌های مکرر آتش‌بس غزه توسط رژیم اشغالگر را محکوم کرد و این اقدامات را تشدیدی خطرناک خواند و بر ضرورت پایبندی کامل اسرائیل به توافق برای موفقیت مرحله دوم طرح جامع و اجرای قطعنامه شماره ۲۸۰۳ شورای امنیت تأکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس