کد خبر 1785524
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۵

به گزارش مشرق، فعالان فضای مجازی به تجمع چند ملیتی مونیخ واکنش‌های زیادی نشان دادند؛

حضور در تجمع طرفداران سلطنت طلب در مونیخ که بودجه‌ای ۴ میلیون یورویی داشت و هفته‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود، تنها توانست حدود ۱۰٬۰۰۰ نفر را جذب کند.

اکثر کسایی که اومدن سوری‌ها یا اوکراینی‌هایی بودند که در ازای پول و غذا با اتوبوس از کشورهای همسایه آورده شده بودند.

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

واکنش فعالان فضای مجازی به سیرک مونیخ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 6
  • رضا DE ۰۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 0
    تصاویر خیلی از این‌ افراد وطن فروش‌ کریه المنظر در شبکه های اجتماعی قابل دیدن و شناسایی است. اموال آنها و‌خانواهاشان را در ایران بگیرید و شهروندی ایران آنها را لغو کنید. بسیاری از این پست فطرتها بطور عادی به ایران آمده و‌جاسوسی‌ می کنند. آنها دیگر ایرانی نیستند فقط فارسی حرف می زنند . اکثریت ایرانیان خارج‌ ولی بسیار وطن پرست و جزو‌ این گروه نیستند.
  • US ۰۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 2
    اون Noبرای رد گم کردن بود وگرنه اگر می گفت بله ربع پهلوی عملا مقابل طرفدارانش با این سوال مواجه بود که چرا آمریکا و اسراییل از تو‌حمایت می کنند!؟ چه وعده ای به آنها دادی!؟
  • فرجی IR ۰۶:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    0 3
    تظاهرات مونیخ و تورنتو قطعا چند برابر ۲۲ بهمن و دی تهران جمعیت اومده که فیلمهاش را میتونین ببینید و مقایسه کنید
  • چوپان IR ۰۶:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    0 0
    اون بی تربیتی که بجای این کفتارها عکس گوسفند گذاشته. خدا لعنتشون کند.
  • IR ۰۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 0
    آدم یاد سفرهای استانی مهرعلیزاده میفته که تو استادیوم تبریز جمعیت استقبال کننده ، از همراهان مهرعلیزاده کمتر بود. حدوداً ۱۸ نفر بودند.
  • IR ۰۷:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    3 1
    این افراد چطور به توییتر دسترسی دارند؟ یکماهه که تمام وی پی ان ها از کار افتادن! چرا همیشه تو این مملکت خون یه عده رنگین‌تره؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس