دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین

رئیس جمهور روسیه در ارتباط با حمله تروریستی به مسجد شیعیان در اسلام آباد اعلام کرد: حمله تروریستی اسلام‌آباد گواهی بر ماهیت وحشیانه تروریسم است.

به گزارش مشرق، به نقل از خبرگزاری ریانووستی،‌ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز جمعه اعلام کرد: به رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان در ارتباط با حمله تروریستی امروز در شهر اسلام آباد تسلیت می گویم.

رئیس جمهور روسیه سپس اضافه کرد: حمله تروریستی در اسلام آباد گواه دیگری بر ماهیت وحشیانه و غیرانسانی پدیده تروریسم است. روسیه آماده تقویت همکاری ها با پاکستان در مبارزه با تروریسم است.

تا کنون شهادت ۳۱ نفر و زخمی شدن ۱۶۹ تن در این حادثه از سوی پلیس شهر اسلام آباد پایتخت پاکستان تأیید شده است.

بر اساس اعلام رسانه های پاکستان، انفجار تروریستی در مسجد و حسینیه «خدیجة الکبری» در منطقه «ترلای» واقع در شهر اسلام‌ آباد رخ داد.

گزارش های رسانه ای در این خصوص حاکیست: پلیس و نیروهای امنیتی منطقه اطراف محل حادثه را به محاصره خود درآورده و بررسی ها را آغاز کرده اند تا مشخص شود انفجار ناشی از اقدام انتحاری بوده یا بمب‌ گذاری از پیش طراحی‌شده.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • ابراهیم IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۷
    1 2
    چی شده پوتین غم مسلمان میخوره خودش اکراین رو ویران کرده
  • IR ۰۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    1 4
    مرگ بر پوتین دشمن قسم خورده ملت ایران و دوست وطن فروشان
  • زیارة العاشور IR ۰۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    1 0
    اَللهُمَّ ٱلْعَنْ أَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلیٰ ذالِکَ خدایا اوّل ستمگری که به حقِ محمّدوتبارش ستم نمود و آخرین پیروش را لعنت کن اَللهُمَّ ٱلْعَنْ ٱﻟْعِصابَةَ ٱللَّتي جاهَدَتِ ٱلْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلیٰ قَتْلِهِ خدایا گروهی که حسین س را پیکار کرد و بر کشتنش همرهی و پیمان و پیروی نمود، لعن کن اَللّهُمَّ ٱلْعَنْهُمْ جَمیعاً [مِئَةَ مَرَّةٍ] خدایا همۀ آنان را لعن و نفرین کن [صدبار]
  • IR ۰۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    0 0
    این اقدامات تروریستی دشمن ادامه همان اقدامات چند روز پیش در ایران است. وقتی از ایران سیلی خوردند عقده ای شدند و رفتند سراغ فرزندان ایران در پاکستان. باید مراقب و مواظب بود چون این مهره های لعنتی دشمن سراغ بقیه فرزندان ایران در کشورهای دیگر هم می روند.
  • روزبه IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    2 0
    چقدر آدم می تواند احمق باشد که مردم بی گناه را شهید کند و خودش هم به جهنم برود تف به این اعتقادداعش
  • IR ۰۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    1 1
    پوتین ذاتآ آدم جنگ نیست .کلا مرد خوبیه اهل خانه و خانوادس‌.غربی‌ها با خدعه و نیرنگ پاشو کشوندن توی جنگ الانم در ظاهر دنبال آتش بس هستند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس