1

جبهه اصلاحات همچنان از شکاف میان طیف رادیکال و میانه خود رنج‌برده و این مسئله در میانه آشوب‌های اخیر قابل مشاهده است.

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید.

*********

روزنامه آرمان امروز به انتقاد از اصلاح‌طلبانی پرداخته است که در روزهای اخیر بر آتش جنگ خیابانی و آشوب‌ها دمیده است، این روزنامه می‌نویسد:

آنچه حوادث اخیر را با نمونه‌های قبل متمایز می‌کند آن است که اعتراضات اخیر دیگر مطالبات اطلاح‌طلبانه صرف نبودند و شکل و شمایلی براندازانه و رادیکال به خود گرفتند. از سوی دیگر کسانی که عهده‌دار صدور فراخوان (به خصوص طی روزهای ۱۸ و۱۹دی) شده بودند علاوه بر براندازی، خواستار دخالت قدرت‌های خارجی در ایران بودند و صحنه اعتراضات را به صحنه جنگی تمام‌عیار بدل کردند. این موارد رخدادهای اعتراضی را از نظر شکل و نوع با نمونه‌های قبلی متفاوت ساخته بود.

این روزنامه در ادامه می‌نویسد:

در چنین شرایطی، آنچه اهمیت مضاعف پیدا می‌کند، نقش‌آفرینی فعال و هماهنگ نیروهای اصلاح‌طلب و میانه‌رو از طیف‌ها و جریان‌های مختلف است. این نیروها باید بتوانند در قالب یک ائتلاف، گرد هم آیند، اقدامات مشخص و فهرست‌شده‌ای را طراحی کنند و با همکاری یکدیگر، مسیر خروج از وضعیت کنونی را هموار سازند و گام‌هایی عملی در جهت اصلاح و گشایش بردارند.در همین چارچوب، برخی چهره‌های سیاسی نیز بر ضرورت اتخاذ راهکارهای مشخص برای عبور از شرایط موجود تأکید کرده‌اند.

جبهه اصلاحات همچنان از شکاف میان طیف رادیکال و میانه خود رنج‌برده و از سوی دیگر شخص خاتمی و جبهه اصلاحات همچنان متأثر از اصلاح‌طلبان ساختاری و تحول‌خواه بود که این مساله حتی انتقادات درونی به خاتمی را نیز افزایش داده است، این مسئله در میانه آشوب‌های اخیر قابل مشاهده است.

انتقاد اصلاح‌طلبان از رادیکالیسم خفته در میان چپ‌ها/ روایت روزنامه اعتماد از حملات داعشی‌وار تروریست‌ها در روز ۱۸ دی

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی قابل توجه به اقدامات داعشی‌وار ترورریست‌ها در روزهای اخیر و تخریب میراث فرهنگی پرداخته و نوشته است:

در سال‌های اخیر، جز مواردی نادر در منازعات داخلی عراق و افغانستان و سوریه، میراث تاریخی همواره از آسیب در امان بوده، چون ملت‌ها حتی در بحرانی‌ترین اعتراضات و تنش‌های داخلی این توجه را داشتند که میراث تاریخی به عنوان یادگار باقی مانده از گذشتگان، سندی است از دوام یک تمدن.

غارت و به آتش کشیدن موزه ملی عراق در سال ۲۰۰۳، تخریب بودای بامیان در سال ۲۰۰۱ به دستور سرکرده طالبان، ویرانی شهر باستانی پالمیرا در سوریه به دست داعش در سال ۲۰۱۵، تخریب شهر باستانی نمرود و تندیس‌های شهر موصل و مقبره یونس نبی در عراق به دست داعش در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵، نمونه‌هایی از سبعیت ساکنان یک کشور علیه میراث تاریخی خودشان است که البته جهان را به گریه انداخت. اینها موارد نادری از خالی شدن خشمی کور بر سر میراث تاریخی و باستانی یک ملت است که همچون بقایای غیر قابل بازسازی همین آثار ارزشمند در حافظه تاریخ ثبت خواهد شد.

انتقاد اصلاح‌طلبان از رادیکالیسم خفته در میان چپ‌ها/ روایت روزنامه اعتماد از حملات داعشی‌وار تروریست‌ها در روز ۱۸ دی

در حوادث اخیر هم برای اولین ‌بار شاهد سرریز شدن موج خشم بر سر میراث تاریخی ایران بودیم. طبق گزارش‌هایی که از هفته اول تا پایان دی ماه توسط مسوولان وزارت میراث فرهنگی اعلام و منتشر شد، در چند استان کشور آسیب‌های اندک تا شدید به میراث و آثار تاریخی وارد شده که به آتش کشیده شدن بازار تاریخی رشت شدیدترین آسیبی است که در حوادث اخیر به میراث ملی ایران وارد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۷
    0 1
    از افزایش قیمت سایپا و ایران خودرو بگو
    • سلام IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۷
      0 0
      طی سالهای اخیر بارها عرض شد عدم برخورد با خودروسازان و محتکران و.. تا عقب نشینی از حجاب و احکام خدا، ایران را در معرض عذابها و حتی جنگ قرارمیدهد که متاسفانه شد. اکنون هم ترامپ قصد کشته گیری چندصدهزاری و حتی چندمیلیونی و تسلیم نظام مثل تسلیم ژاپن بعد از بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی دارد لذا ایران باید تعارفات پوچ بین المللی را کناربگذارد و با رونمایی از بمب اتمی، بازدارندگی ایجادکند. یاعلی
    • IR ۲۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۷
      1 0
      حاصل رای خود مردم به برنامه ندارم نمی دونم نمی شود نداریم هستش چیز دیگه ایی واسه گفتن نیست
  • IR ۲۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۷
    0 1
    یکه تازی میکنید اینترنت قطع کاسبی ها خراب شد ( همین قطع اینترنت تو قیمت هر کی به هر کی دادن بیشتر موثر است ماشینم که گرون کردید و...
    • IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
      1 0
      حیات سیاسی اصلاح طلبان تهوع آور بدون بلوا و آشوب دوامی ندارد! در هیچ یک از فتنه ها نیست که ردی از این جماعت خائن چه هنگامی که در قدرت بوده اند و یا در حاشیه، وجود نداشته باشد! یا بانی اغتشاشات بوده اند و یا مشوق آن !!!
  • IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
    2 0
    باید معلوم شود تامین مالی لیدرهای آشوب را چه کسانی انجام داده اند . باید آشکار شود این همه اسلحه با چه پولی به درون کشور آمده است . آنچه اصلاح طلبها اعتراض می‌نامند نشانه های یک جنگ داخلی خطرناک بود که همتی جرقه اش را زد و وزیر کشاورزی آن را شعله ور کرد . چه زمانی قرار است پشت پرده های اقدامات ضد امنیتی مخفی شوند و فقط به محاکمه جوانان توی خیابان بسنده شود . سیاست امنیتی کشور نیاز به بازبینی و باز تعریف دارد
  • IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
    0 0
    سالی سه بار حقوق ملت افزایش پیدا میکند که اینچنین تو بازار انحصاری فقط امسال سه بار گرون کردید واسه چی ملت ایران که با دلار ۱۵۰ میتونن بهترین ماشینها اقتصادی و نرمال بین ۱ تا ۲ میلیارد بخرن مجبور باشن لگن شما هارو با این قیمتها عجیب که یدونه هم صادر نمیشه بخرن ؟؟؟
  • IR ۰۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
    0 2
    چرا کوتاهی خود در حق ملت را گردن اصلاح طلب میاندازید
  • IR ۰۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
    0 2
    این ننه من غریب بازیها که همه چیز را گردن اصلاح طلب بندازی دیگه رنگش را از دست داده نکن آقا جان مملکت عاقل میخواهد همانند روحانی و ظریف که آنها را طرد کردید چون نان شما را سنگ میکردند
  • IR ۰۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
    2 0
    مرگ بر رضا پهلوی احمق

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس