دستگیری ۱۵ نفر از لیدرها و عوامل اصلی اغتشاشات اخیر در هرمزگان

معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری ۱۵ نفر از لیدرها و عوامل اصلی اغتشاشات اخیر در این استان خبر داد.

به گزارش مشرق، در اطلاعیه سپاه امام سجاد(ع) آمده است: در پی رصدهای مستمر اطلاعاتی، اشراف کامل و اقدام به‌موقع پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان، ۱۵ نفر از لیدرها و عوامل تأثیرگذار آشوب‌های چند روز اخیر استان شناسایی و دستگیر شدند.

بر اساس این اطلاعیه، افراد دستگیرشده با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی آمریکایی و اسرائیلی اقدام به تخریب اماکن مقدس از جمله مساجد و حسینیه‌ها، آتش‌سوزی، تخریب اموال عمومی و شخصی مردم، اخلال در نظم عمومی، ایجاد رعب و وحشت، حمله به اماکن نظامی و انتظامی و همچنین حمله و تخریب صداوسیمای مرکز خلیج فارس و مرکز کیش کرده بودند.

در ادامه این گزارش آمده است: در زمان دستگیری متهمان، انواع سلاح‌های سرد و گرم و ابزارهای غیرمجاز که برای قدرت‌نمایی و ایجاد ناامنی مورد استفاده قرار می‌گرفت، کشف و ضبط شده است.

معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد(ع) ، در پایان با قدردانی از همکاری مردم، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و مخل امنیت، اطلاعات و گزارش‌های خود را از طریق شماره ۱۱۴ به ستاد خبری اطلاعات بسیج اطلاع دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
    1 0
    لطفا سریعتر اعدامشان کنید
  • عبدالله IR ۰۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
    0 1
    ١. لَإنْ لَمْ يَنْتَهِ ٱلْمُنافِقونَ وَ ٱللَّذينَ في قُلوبِهِمْ مَرَضٌ وَ ٱلْمُرْجِفونَ فِي ٱلْمَدينَةِ لَنُغْرِيَنَّکَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرونَکَ فيها إلّا قَليلاً ﴿٦٠﴾ مَلْعونينَ أَيْنَما ثُقِفو أُخِذو وَ قُتِّلو تَقْتيلاً ﴿٦١﴾: اگر منافقین و بيماردلان و هراس‌افکنان در شهر دست برندارند، تو را بر ضدّشان مى‌شورانيم، سپس جز مدّت كوتاهى نمى‌توانند در جوارت در اين شهر بمانند ﴿٦٠﴾ ملعون اند هرجا یافت شوند باید آنها را گرفت و به قتل رساند ﴿الأحزاب﴾. ٢. كلیّه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها باید بر اساس موازین اسلامی باشد (اصل٤ قانون اساسی). خدا که أرحم الراحمین است فرموده: سزای «مفسدین في الأرض» اعدام است. کاش جوانان برومند با تأسي به پیمبر رحمت ص «حلف الفضول» تشکیل داده بساط اوباش را برچینند. چون واجب کفائي است و متأسفانه تصدّی دولت/ نهادها هم کافي نیست. وَ ٱلسَّلامُ عَلىٰ مَنِ ٱتَّبَعَ ٱلْهُدىٰ ﴿طٰهٰ ٤٧﴾.
  • IR ۰۴:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
    2 2
    فقط دروغ میگین.. این همه تروریست از کجا اومدن!!
    • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
      0 0
      فقط تو یه دونه راست میگی
  • آسمان IR ۰۴:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
    1 0
    کاش با مفسدان اقتصادی هم همینقدر سریع برخورد می شد تا ایران به این روز نمی افتاد . کاش با رانتخواران حکومتی ، دروغگویان و دورویان حکومتی که مسبب اصلی هستن همینقدر سریع برخورد میشد که عامل اصلی بدبختی و اعتراضات مردمند چرا این همه دزد و اختلاسگر دستگیر و اعدام نمیشن ، اینایی که این ثروت کشور رو می دزدن چرا نمیگن از کجا آورده ای، ...
  • علی IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
    1 0
    احسنت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس