عمده پروازهای منطقه‌ای به ایران در حال انجام است

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با بیان اینکه عمده پروازهای ایرلاین‌های کشورهای منطقه به ایران در حال انجام است، از به تعویق افتادن پروازهای شرکت لوفت‌هانزا به کشورمان تا فروردین ماه ۱۴۰۵ خبر داد

به گزارش مشرق، رامین کاشف آذر روز سه‌شنبه افزود: هم‌اکنون به‌جز پروازهای شرکت پگاسوس، پرواز سایر ایرلاین های کشورهای منطقه و همسایه به کشورمان برقرار است.

وی بیان‌داشت: پروازهای شرکت فلای دوبی (سه پرواز)، قطر (۲پرواز)، الجزیره، ایرفروت، العربیا، ترکیش و این‌جا به کشورمان انجام می‌شود.

کاشف آذر با اشاره به اینکه مقرر بود پروازهای شرکت لوفت‌هانزا به مقاصد ایران از ۱۶ ژانویه ۲۰۲۶ (۲۶ دی ماه) از سر گرفته شود، ادامه داد: این شرکت برنامه‌های زمستانی خود به ایران را لغو کرده و پروازهای خود را تا فروردین ماه سال آینده به تعویق انداخته است.

وی اضافه کرد: همچنین شرکت هواپیمایی «آسترین» از کشور اتریش و از زیرمجموعه های گروه لوفت‌هانزا که پروازهای مستقیم وین ـ تهران ـ وین را پس از ماه‌ها توقف مجدداً از ۱۲ آبان‌ماه از سر گرفته بود، فعلا لغو کرده اما تاریخ بازگشت پروازهایشان را اواخر بهمن اعلام کرده است.

مدیرعامل فرودگاه امام تاکید کرد: پیگیر بازگشت هرچه سریع‌تر شرکت‌های هواپیمایی اروپایی به آسمان کشورمان هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس