به گزارش مشرق، لارنس ویلکرسون، رئیس دفتر وزیر خارجه سابق آمریکا: آنچه آن‌ها و در رأس‌شان موساد، سیا و ام‌آی۶ با حمایت کامل ترامپ انجام داده‌اند، این است که در داخل ایران به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که گویی شهروند ایرانی هستند و به ترور و کشتار ایرانیان دست می‌زنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
    4 0
    بابد تمام پادکسترهای معروف آمریکایی و اروپایی که شرف دارند سیاست های کثیف موساد و ترامپ رو لجن مال کنند و تمام محافل دانشگاهی امریکا اعتراض کنند. صداهای رسا و گویای درون خودشون نباید خاموش بشه این باعث میشه پهلوی گراهای خائن همه جا به عنوان خائن شناخته بشن. مهم نیست هر کدام تا کجا ایران و سیاست هاش رو قبول دارن .بعضا وجدان که دارن.
    • خشایار IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
      0 0
      سیاست های اقتصادی ترامپ برای هر کجا بد بوده واسه آمریکا حسابی خوب شده، مخالفان این سیاست ها هم اکثرا چپ ها و مهاجران هستند
  • کورش IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
    4 0
    انسان بودن جغرافی نمیشناسه خاااااااااااااااک برسرتون وطنفروشان خیانتکار
  • خشایار IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
    0 2
    عجیبه که تمام خارج و عواملش رو دشمن و شیطان معرفی می کنیم بعد به صحبت های همون ها استناد داریم برای اینکه بگیم ما حق و حقیقت هستیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس