نوری همدانی

آیت‌الله نوری همدانی هرگونه فتنه‌گری و خیانت به نظام، انقلاب و خاک کشور را محکوم کرد و از مسئولان خواست با تلاش شبانه‌روزی در مسیر رفع مشکلات اقتصادی مردم گام بردارند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله حسین نوری همدانی با صدور پیامی با اشاره به سوءاستفاده مجدد آمریکا و رژیم صهیونی و پادوهای داخلی آنها از خواسته به حق مردم نسبت به مشکلات معیشتی با ایجاد آشوب و تخریب گسترده اموال عمومی و شخصی گفت: آمریکا و اسرائیل در تمام این سال‌ها همچون جنگ ۱۲ روزه نشان دادند هیچ خط قرمزی برای از بین بردن این خاک ندارند و تمام هدفشان تکه تکه کردن سرزمین عزیز ایران اسلامی و غارت منابع کشور است.

این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه مردم باید مرز خود را از اغتشاشگران جدا و خائنین به این ملت را رسوا نمایند، ضمن حمایت از رهبر معظم انقلاب و خواسته به‌حق هموطنان، هرگونه فتنه گری و خیانت به نظام، انقلاب و خاک کشور را محکوم و از مسئولان خواست با تلاش شبانه روزی در مسیر رفع مشکلات اقتصادی مردم گام بردارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    10 0
    چرا این مراجع تقلید موقع گرونی صداشون در نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      5 0
      چون گرونی برای اینا معناومفهومی نداره ویک لیترروغن چه هزارتومان باشه و چه دومیلیون تومان میخورن وسؤال هم نمیکنن چندشده؟؟؟؟؟؟؟
    • مراجع IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      6 0
      گرونی دیگه چیه؟اصلامگه داریم؟چی هس؟
    • IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      3 0
      چون براشون صرف نمیکنه
  • IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    5 0
    موقع مشکلات و سختی های مردم کجایی؟
    • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
      6 0
      درمسجد هستند و برای سلامتی شما دعا میکنن!
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    2 0
    مسؤلان محکوم کردنت را قبول دارن ولی تلاش شبانه‌روزی در مسیر رفع مشکلات اقتصادی مردم را شرمنده!!!!!!
  • هادی IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
    2 1
    حاج آقا فتنه اصلی دولتیه که دلار رو تو سه روز ۴۰ تومن گرون کزد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس