کد خبر 1776833
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
تبریک رئیس مجلس به مناسبت میلاد حضرت مسیح(ع)

رئیس مجلس ضمن تبریک فرا رسیدن عید میلاد حضرت مسیح(ع) به هم‌وطنان مسیحی ارمنی و آشوری گفت: یاد شهدای تشیع پیکر شهید سلیمانی در کرمان و هم شهدای انفجار چند سال قبل مراسم را گرامی میداریم.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۶ دی ماه) مجلس گفت: امروز که ششم ژانویه و مصادف با شانزدهم دی‌ماه است، فرا رسیدن عید میلاد حضرت مسیح، علی نبیّنا و آله و علیه‌السلام، را به مسیحیان ارمنی هم‌وطن‌مان که این روز را جشن می‌گیرند و همچنین به نماینده محترم ارامنه در مجلس شورای اسلامی تبریک و تهنیت می‌گویم.

رئیس قوع مقننه کشورمان افزود: همچنین به مناسبت ایام عید مسیحیان آشوری که در روزهای گذشته برگزار شد، این عید را به همه هم‌وطنان مسیحی آشوری و نماینده محترم این عزیزان در مجلس شورای اسلامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. برای همه هم‌وطنان محترم و عزیز مسیحی، اعم از ارمنی و آشوری، از خداوند بزرگ سالی مملو از خیر، برکت و شادی مسئلت دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: جا دارد که یادی کنیم از شهدای سال اول تشیع پیکر شهید سلیمانی در کرمان و هم شهدای انفجار چند سال قبل مراسم؛ یاد آن عزیزان را گرامی می‌داریم و عرض تبریک و تسلیت به خانواده یکایک آن عزیزان داریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • :) IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    1 0
    فقط به مسیحیان آشوری تبریک گفت؟ عجب کینه توز بیس میلیون ایرانی الان به مسیحیان پناه بردن التماس تفکر
  • FR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    1 0
    بی ناموس دلار شده146 تبریک میگی ننگ برشما
  • رضا IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    1 0
    خب آقای قالیباف بهتر بود کمی دیگر حوصله کند تا سال بعد تبریک بگوید. 12 روز از کریسمس گذشته!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس