کد خبر 1776830
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹
آغاز برداشت کالابرگ 1 میلیونی از چهارشنبه

وزیر رفاه: اعتبار کالابرگ در حساب مردم شارژ شده و می‌‎توانند از چهارشنبه برای خرید به فروشگاه‌ها مراجعه کنند.

به گزارش مشرق، احمد میدری روز سه شنبه اظهار داشت: برای کسانی که قبلا یارانه نمی‌گرفتند، نیز پیش بینی لازم صورت گرفته تا از روز شنبه - بیستم دی ماه - به مدت ۱۵ روز می‌توانند در سامانه حمایت ثبت‌نام کنند تا آنها هم در دی‌ماه کالابرگ را دریافت کنند.

وی در توضیح چگونگی محاسبه سبد خرید خانوارها در طرح جدید تولید اظهار داشت: طبق دستور رئیس جمهور و تاکید رئیس مجلس، حفظ قدرت خرید مردم هدف اصلی این طرح است تا مردم بتوانند یک میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته به هر فرد را در قالب خرید مجموعه کالاهای پیش بینی شده، با قیمت های امروز تهیه کنند.

میدری ادامه داد: همچنین مردم می توانند کالاها را به قیمت سابق به میزان سهمیه‌ای که تعیین شده تهیه کرده و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان را به سایر کالا اختصاص دهند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیح داد: برای مثال قیمت روغن یک لیتری (۸۱۰گرم) قبلاً ۸۰ هزار تومان بود که با توجه به انتقال یارانه از وارد کننده به مصرف کننده قیمت آن به حدود ۲۱۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است؛ افرادی که مایل هستند می‌توانند قیمت روغن را به همان نرخ ۸۰ هزار تومان در ماه دریافت کنند و به این ترتیب احساس افزایش قیمت به صورت واقعی نشان داده می شود.

وی یادآور شد: هموطنان عزیز توجه کنند که در مجموع قیمت سبد مصرفی خانوار حدود ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است بنابراین یک میلیون تومانی که به کالا برگ اختصاص یافته بیش از قیمت کالاهای اساسی هست که به طور متوسط جامعه مصرف می‌کند.

میدری اظهار داشت: در اثر این سیاست قیمت روغن، برنج، مرغ افزایش پیدا کرده و بیشترین افزایش هم مربوط به روغن خوراکی است اما مجموع این قیمت‌ها بر اساس میانگین مصرف ۵۰۰ هزار تومان است.

وزیر تعاون تاکید کرد: برای اینکه برخی عرضه کنندگان کالا نگویند که با افزایش دو برابری قیمت ها، هزینه دستمزد و سایر موارد هم دو برابر می شود، به مردم اعلام می‌کنیم که می‌توانند کالا را به همان قیمت سابق خریداری کنند و به این ترتیب احساس افزایش قیمت‌ها که فقط یک انتقال بوده و قدرت خرید مردم جبران شده حفظ و در جهت افزایش بهبود معیشت و رفاه مردم عمل شود.

میدری با بیان اینکه اگر تا دیروز قیمت مرغ ۱۳۵ هزار تومان، برنج ۱۵۰ هزار تومان و پنیر ۹۲ هزار تومان است، به شکلی عمل می شود که قدرت خرید مردم حفظ شود، افزود: جزئیات این شیوه جدید به زودی برای مردم تشریح می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • تخم شترمرغ IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    10 1
    از چهارشنبه همه مردم ایران میلیوندر و پولدار و ثروتمند میشن ! چه خوب ! خدا را شکر 🙏
  • IR ۰۹:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    10 1
    اگه دراین کله چیزی بود روی بدن تو قرارنمیگرفت و وزیر نمیشدی!!!!!!
    • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      4 1
      کم لطفی نکن! دیگه حداقل گچ که هس!
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    7 1
    ثبت نام کنن یعنی چی؟! اگه قراره به همه بدید این بازیها برای چیه؟؟
    • IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      3 1
      اینو میگن چون پولدارها حوصله و وقت ثبت نام کردن ندارن!!!!!!
    • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      3 0
      یعنی ما گفتیم و تو باور نکن و برو غاز بچرون!
  • IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    9 0
    همین اول کار پولمون نصف شد...روغن و مرغ و تخم مرغ و گوشت و لبنیات دو سه برابر کردند.بااین پول میتونید ی دونه مرغ یا فقط دوتا روغن متوسط بخرید همین یا دوشونه تخم مرغ ....برزنده و مرده دروغگو های دزد لعنت
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    4 0
    الآنم در حالت خوشبینانه اش قدرت خریدمون مثل همون قبل مونده و همون کالا رو با همون تعداد میتونیم بخریم ، بهتر نبود همون پول یارانه قبلی رو می‌دادی و قیمتها هم همون قیمتهای قبلی می موند ؟!؟
    • IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      0 0
      نه دیگه توقعت خیلی زیاده الان یک میلیون تومن فقط ۳قلم روغن تخم مرغ و مرغ رو کفاف گرون شدنش رو میده همونها که بقول سخنگو قراره کمی از ۳۰درصد بیشتر بره بالا همین الان روغن 250درصد بالا رفته و 200هزارتومن از پول یک میلیون می‌ره برا یک‌کیلو روغن 3کیلو‌درماه برنج مصرف کنی هم اختلافش 450هزارتومن میشه تااینجاباروغن 650هزارتومن نهایتا اختلاف خرید یک شونه تخم مرغ و یک عدد مرغ هم میشه 350هزارتومن همین ۴ قلم شدیم میلیون تومن بقیه ثدقام کالاهای دیگه نظیر شیرو ماست و گوشت و حداقل یک ثدقام کالا دیگه که در حالت خوشبینانه 25تا صددرصد می‌ره بالا باید از جیب مبارک بدید حگکه حداقلش در ماه برای یک نفر 3تا5میلیون تومن میشه
  • IR ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    3 0
    وقتی یک مشت کت وکله و کله پوک شدن مدیرومسؤل چه توقعی میشه داشت؟!
  • IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    اقا من پول نمی خوام یه بن بهم بده بگو هر ماه برو از فلان فروشگاه یه قوطی روغن و گوشت و مرغ و تخم مرغ و شیر بگیر برو مرگت کن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس