image.png

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا: در پی حمله واشنگتن به ونزوئلا بیش از ۱۵۰ هواپیما از ۲۰ پایگاه مختلف در حمله غافلگیرانه و شبانه به ونزوئلا که منجر به دستگیری رئیس جمهور نیکولاس مادورو شد، شرکت داشتند.

به گزارش مشرق، «ژنرال دن کین» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و مشاور ارشد نظامی رئیس جمهوری این کشور در پی حمله واشنگتن به ونزوئلا گفت که بیش از ۱۵۰ هواپیما از ۲۰ پایگاه مختلف در حمله غافلگیرانه و شبانه به ونزوئلا که منجر به دستگیری رئیس جمهور نیکولاس مادورو شد، شرکت داشتند.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز شنبه به وقت محلی درباره برنامه ریزی حمله به ونزوئلا که «عملیات عزم مطلق« نامگذاری شده بود، این حمله را «محرمانه» و «دقیق» توصیف کرد و گفت: به مشارکت «تمام اجزای» نیروهای مشترک از جمله سربازان، ملوانان، نیروی هوایی، تفنگداران دریایی و افرادی که در هماهنگی کامل با نهادهای اطلاعاتی و نیروهای مجری قانون همکاری کردند، نیاز داشت.

وی در نشست خبری در مارالاگو در کنار دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: «یکی از هواپیماهای ما مورد اصابت قرار گرفت، اما همچنان قابل پرواز بود. همان‌طور که رئیس‌جمهور امروز صبح گفت، همه هواپیماهای ما به خانه بازگشتند و آن هواپیما نیز تا پایان ماموریت در جریان عملیات در مجتمع، عملیاتی باقی ماند.»

به گفته او، این هواپیماها شامل جنگنده‌های اف ۳۵ اف ۲۲ و اف ۱۸ همچنین بمب‌افکن‌های B‑1 و دیگر هواپیماهای پشتیبانی بودند، «به‌علاوه تعداد زیادی پهپادهای هدایت‌شونده از راه دور».

کین توضیح داد که ماموریت این هواپیماها تامین پوشش هوایی برای بالگردهایی بود که نقش «نیروی استخراج» را حمل می کردند و هدفشان دستگیری مادورو و همسرش بود.

او افزود: «هنگامی که نیروها شروع به خروج از ونزوئلا کردند، چندین درگیری دفاعی رخ داد و ارتش روز مناسبی را انتخاب کرد تا احتمال آسیب به غیرنظامیان به حداقل برسد و عنصر غافلگیری به حداکثر».

تسلیم شدن مادورو و همسرش قبل از دستگیری

وی ادامه داد: ارتش ایالات متحده با حفظ «عنصر غافلگیری کامل» و پس از برچیدن و از کار انداختن سامانه‌های پدافند هوایی ونزوئلا، عملیات را پیش برد. نیروهای آمریکایی ساعت ۰۱:۰۱ بامداد به وقت شرق آمریکا به محوطه محل اقامت مادورو رسیدند و منطقه را به‌طور کامل تحت کنترل درآوردند.

وی اضافه کرد: بالگردها هنگام رسیدن به محل «زیر آتش قرار گرفتند» و نیروهای آمریکایی در پاسخ از «قوه قهریه» استفاده کردند. یکی از بالگردها هدف اصابت قرار گرفت، اما همه بالگردهای ایالات متحده موفق شدند سالم به پایگاه خود بازگردند.

وی اضافه کرد: یکی از هواپیماهای آمریکایی در جریان عملیات دستگیری مادورو در ونزوئلا هدف قرار گرفت، در طول عملیات همچنان باقی ماند.

رئیس ستاد متشرک ارتش آمریکا ادعا کرد: مادورو و همسرش قبل از دستگیری «تسلیم شدند» و پس از آن توسط وزارت دادگستری آمریکا بازداشت شدند.

به گفته او، مادورو و همسرش ساعت ۰۳:۲۹ بامداد به وقت شرق آمریکا سوار ناو جنگی «یواس‌اس ایوو جیما» شدند.

ماه‌ها کار اطلاعاتی برای حمله به ونزوئلا

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا ادامه داد: در این حملات از توانمندی‌های اطلاعاتی «بی‌نظیر» و «سال‌ها تجربه در تعقیب تروریست‌ها» استفاده شد و «عملیات انتقال » آنقدر دقیق و حساب‌شده بود که نیاز داشت بیش از «۱۵۰ هواپیما همگی در زمان و مکان دقیق به‌طور هماهنگ کنار هم قرار بگیرند و عمل کنند.»

این مقام نظامی آمریکایی اذعان کرد :ماه‌ها کار اطلاعاتی انجام شد تا جزئیاتی درباره مادورو از جمله محل زندگی و حتی آنچه او می‌خورد، مشخص شود.

کین همچنین بر نقش تیم‌های اطلاعاتی آمریکا در پشتیبانی از این حملات تاکید کرد و افزود: تیم‌های اطلاعاتی هوایی و زمینی ما به‌صورت لحظه‌ای به نیروهای زمینی گزارش می‌دادند و تضمین کردند که آن نیروها بتوانند محیط پیچیده را بدون خطر غیرضروری پشت سر بگذارند. هنگام عقب‌نشینی نیروها از ونزوئلا، چندین درگیری دفاعی رخ داد.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: همان‌طور که اکنون اینجا ایستاده‌ایم، نیروهای ما در منطقه در حالت آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند، آماده برای اعمال قدرت، دفاع از خود و منافع ما در منطقه.»

او در توجیه حملات آمریکا مدعی شد که این عملیات «گواهی بر فداکاری و تعهد تزلزل‌ناپذیر به عدالت و عزم ما برای پاسخگو کردن کسانی است که صلح و ثبات را تهدید می‌کنند.»

در حال تکمیل ...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 23
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 9
  • IR ۲۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    2 1
    حمله ای نکردن فقط رهبرش رو گرفتن ،با ۵۰میایون دلار یه کشور چند تریلیون دلاری فتح شد
    • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
      0 0
      زیاد غصه نخور
    • IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
      0 1
      در حمله به ایران در جنگ دوازده روزه به اعتراف سخنگوی ارتش اسرائیل زمان شروع تجاوز بیش از 200 جنگنده حمله کردند ،اینجاست که باید دست سپاهیان و ارتشیان و مرزبانان و پدافند هوایی رو دونست که حتی عکس یک جنگنده هم در داخل تهران شکار نشد چه برسه که کاراکاس هلی کوپتر آپاچی واسه خودش جولان میداد،اینجاست که دروغ های شاخدار موساد اینترنشنال بیرون میزنه که بلوف میزد آسمان ایران در اختیار اسرائیله،در حالی که مشخص شد تمام موشک ها شلیکی از نوع دور ایستا و از فاصله بیش از 500 کیلومتری از مرز ایران شلیک شده اند
    • IR ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
      0 1
      فعلا خبری نیست. فقط رئیس جمهور رو دزدیدن.جرات دارن بیان نفت بدزدن
    • IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
      0 0
      مرکز فرماندهی عملیات سفارت آمریکا بود در کاراکاس این رو مثل اینکه یادش رفت بگه البته مادورو هم یادش رفته بود تعطیلش کنه .
  • سیف IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    1 3
    نفوذ و وطن‌فروشان نبودند، با صدتا هواپیما هم هیچ غلطی نمیتونستید بکنید!
  • سیف IR ۲۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    0 2
    (ببخشید اشتباه شد!) نفوذ و وطن‌فروشان نبودند، با دویست‌تا هواپیما هم هیچ غلطی نمیتونستید بکنید!
  • فرضی IR ۲۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    1 3
    مرگ بر آمریکایی جنایتکار
  • IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    0 3
    بهتره از موشک های دوش پرتاپ بیشتر استفاده بشه
  • US ۲۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
    2 2
    بعد حسن روحانی از خرید جنگنده به امید سقوط نظام خوداری کرد
  • محمد IR ۰۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    4 3
    خدا لعنتتان کند که شما گرگهایی وحشی هستید که قدرت نظامی در دستتان است و انشاالله خداوند شما راهم مثل همه طواغیت به خاک مذلت خواهد انداخت
  • IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    4 1
    حمله عملیات فریب بود برای دزدیدن مادورو
    • IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
      1 1
      نفوذ
  • جلالی IR ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    0 3
    سلام، ارتش امریکا ،روی دست خورد، شخص دستگیر شده مادورو نیست، بلکه بدل او میباشد
  • IR ۰۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    1 0
    دم شما گرم
  • IR ۰۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    3 0
    قدرت یعنی این
  • افشین IR ۰۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    2 1
    ابرقدرت یعنی این
  • IR ۰۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    3 2
    این یک تجاوز آشکارا به تمامی قوانین و هنجارها بین‌المللی است و تمامی خلبانهایی که در این رسوایی تاریخی حضور داشتند باید از خود و صفحه تاریخی سیاه که در آن حاضر شدند خجالت بکشند.
  • محمد IR ۰۵:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    3 3
    با مقایسه حمله آمریکا به ونزوئلا با حمله روسیه به اوکراین میشه دریافت قدرت آمریکا و روسیه اصلا قابل مقایسه نیست. فاصله ونزوئلا با آمریکا رو ببینید. از لحاظ وسعت هم بزرگتر از اوکراین هست.
  • IR ۰۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    3 3
    سوریه را فراموش نکنید که تمامی ابهت امپریالیسم جهانی بر پایه تزویر و ریا و دروغ پردازی بنا شده است. قلب هامان با شما در ونزوئلا برای حفظ شان و کرامت بشریت می تپد پیروز و سر بلند باشید.
  • US ۰۵:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    1 1
    جهت اطلاع!!
  • سیف IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    1 3
    اگر خیانت اطرافیانش نبود با 500 تا هواپیما هم هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ غلطی نمیتونسن بکنن
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    0 0
    الکی میگه حتی ۱۰ تا نبودن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس