کد خبر 1775376
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
سخنگوی قوه قضائیه: خبری از عفو تتلو نیست

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که پرونده تتلو همچنان در حال رسیدگی است و در خصوص عفو وی مطلب جدیدی نیست.

به گزارش مشرق، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آزادی یا عفو زندانیان به مناسبت ولادت حضرت علی، گفت: «عفوها محدود به مناسبت‌ها نیست و هر مناسبت الزاماً منجر به عفو نمی‌شود. معمولاً از قبل مشخص می‌شود که کدام پرونده‌ها برای بررسی و تصمیم‌گیری آماده هستند.»

وی افزود که پرونده‌های مرتبط هنوز در حال رسیدگی هستند و احتمال آماده شدن آن‌ها برای این شنبه وجود ندارد و به محض قطعی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره پرونده امیر تتلو گفت: «هنوز اطلاعات جدیدی در این خصوص نداریم. بحث توبه او دنبال می‌شود و هنوز مشخص نیست که توبه وی احراز شده است یا خیر و در خصوص عفو وی مطلب جدیدی نیست..».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس