کد خبر 1775166
تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
تکذیب شایعه استعفای فرزین

در پی انتشار برخی گمانه‌زنی‌ها و شایعات در فضای مجازی مبنی بر کناره‌گیری محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی این خبر را تکذیب کرد.

به گزارش مشرق، مصطفی قمری وفا در خصوص صحت خبر استعفای رئیس کل بانک مرکزی، اظهار داشت: «این خبر صحت ندارد و کاملاً کذب است.» وی در ادامه افزود: «در حال حاضر، جناب آقای دکتر فرزین در جلسه هماهنگی اقتصادی دولت حضور فعال دارند و به انجام وظایف محوله مشغول هستند.»

این تکذیب رسمی در شرایطی صورت می‌گیرد که بانک مرکزی به عنوان نهاد سیاست‌گذار پولی و ارزی کشور، باید نقش محوری در مدیریت نوسانات اقتصادی و اجرای بسته‌های حمایتی دولت ایفا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۵:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
    1 0
    خيلى خوب رقصيده دارن شاباشم بهش ميدن ‼️‼️‼️
  • CA ۰۵:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۹
    1 0
    ظاهراً فرزین و همتی مثل دست چپ و راست رئیس جمهور شدن که این یکی به اون یکی میگه چیز نخور!! برید نوابغ زیر ۳۰ سال دانشگاهی را رؤسای بانک مرکزی کنید تا ببینید چطور مملکت را از منجلابی این مدیر برعکسها ساخته‌اند ، نجات میدهند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس